Sağlık-Sen Ankara 2 Nolu Şubemizin İl Divan Kurulu Toplantısını Gerçekleştirdik.
07 Kasım 2016, Pazartesi

Ankara 2 nolu şubemizin il divan kurulu toplantısı Antalya’da geniş katılımla gerçekleşti. İl divan kurulu toplantımıza Sağlık-Sen Genel Başkan Vekili Semih DURMUŞ , Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı Abdülaziz ASLAN, Sağlık-Sen Antalya Şube Başkanı Sinan KULUÖZTÜRK, Sağlık-Sen Ankara 6 Nolu Şube Başkanı Umut GÜMÜŞAY, Değerli temsilcilerimiz ve kıymetli misafirlerimiz katılımlarıyla gerçekleşti.

Aziz şehitlerimiz için saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan programımız şube başkanımızın açılış konuşmasıyla devam etti. İl divan kurulu toplantımızda şube başkanımız Erdal BOLATÇI
Hafıza-i beşer nisyan ile maluldür.” Hafızalarımızdan çıkmayan 15 Temmuz ihanet gecesini tekrar hatırlatmak için hazırladığımız videoyu tüm katılımcılarımıza izlettik. Programımız Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı Abdulaziz ASLAN ve Sağlık-Sen Genel Başkan Vekili Semih DURMUŞ’un konuşmalarıyla devam etti. Daha sonra kişisel gelişim uzmanı Dr. Cengiz TAVUKÇUOĞLU “Etkili İletişim” dersi verdi. Program sonrasında şube başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı, şubemize bağlı işyeri temsilcileriyle ayrı ayrı görüşülerek bilgi alışverişinde bulunulmuştur.

 







PAYLAŞ :