Sendikamızdan ‘Hayırlı Olsun’ Ziyaretleri
16 Ağustos 2016, Salı

Genel Başkanımız Metin Memiş ve genel başkan yardımcılarımız, Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Kamil Türkmen, Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Hasan Aydınlık, Yönetim Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Dr. İsmail Kaya, Yönetim Hizmetleri Daire Başkanı Dr. Aziz Alper Biten ve Halk Sağlığı Kurum Başkan Yardımcısı Zeki Korkutata’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Hasan Aydınlık’ı ziyaret eden Genel Başkanımız ve genel başkan yardımcılarımız, Aydınlık’a hayırlı olsun dileklerini iletti. Sağlık hizmetlerinin sunulmasında hayati öneme haiz 112 gibi birimin sorumluluğunun önemine dikkat çeken Genel Başkanımız Memiş, sendika olarak bizim de 112 çalışanları için çok sayıda kazanım elde ettiğimizi söyledi. Toplu sözleşme kazanımlarımızdan olan 112 çalışanlarına yemek ücreti verilmesi konusunda bir gecikme yaşandığını ve Bakan Akdağ’dan sorunun en kısa sürede çözüleceği sözünü aldığını hatırlatan Memiş, Genel Müdür Aydınlık’tan da bu yöndeki çalışmalarımıza destek istedi.

Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Kamil Türkmen’e de hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Genel Başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimiz, başarı dileklerini ve hayırlı olsun temennilerini iletti. Ziyarette sendikamızın taleplerini de dile getiren Memiş, sağlık çalışanlarının çalışma şartlarının iyileştirilmesi ve ek istihdamlar yapılarak çalışanların yükünün azaltılması gerektiğini ifade etti. Memiş, sağlık çalışanlarının büyük bir özveriyle hizmet ettiğini ancak bunun karşılığını alamadığını kaydetti.

Daha sonra Yönetim Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Dr. İsmail Kaya ve Daire Başkanı Dr. Aziz Alper Biten’i de ziyaret eden Genel Başkanımız ve genel başkan yardımcılarımız, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Son olarak Halk Sağlığı Kurum Başkan Yardımcısı Zeki Korkutata’yı da ziyaret eden Genel Başkanımız Memiş ve genel başkan yardımcılarımız, tekrar göreve getirilmesi dolayısıyla hayırlı olsun dileklerini iletti. Kurum çalışanlarının sorunlarının çözümü ve hizmetlerin sunumunda geçmişte başarılı çalışmalara imza atıldığını belirten Genel Başkanımız Memiş, bundan sonra da bu çalışmaların devam edeceğine olan inancını dile getirdi. 

 


Ziyaretlerde Genel Başkanımız Metin Memiş’le birlikte Genel Başkan Yardımcılarımız Kemal Çırak, Himmet Bayar, İdris Baykan, Mustafa Örnek ve Abdülaziz Aslan da yer aldı.

 

 

PAYLAŞ :