Genel Başkanımız İstanbul Teşkilatımızla Buluştu
04 Haziran 2016, Cumartesi

Genel Başkanımız Metin Memiş İstanbul 1 No’lu Şube Başkanlığımız tarafından düzenlenen ‘Yetki Buluşması’ programına katıldı.

Yetki Buluşması programında bir konuşma yapan Genel Başkanımız Metin Memiş, tüm Türkiye’de olduğu gibi İstanbul’da da Sağlık-Sen’in yetkili sendika olduğunu ifade etti.

13.142 üye sayısıyla bu yılda da yetkisini sürdüren İstanbul 1 No’lu Şube Başkanlığı yöneticileri ve bu başarıda emeği geçenleri tebrik eden Genel Başkanımız Metin Memiş, genç ve dinamik bir teşkilat yapısına sahip olduklarını belirtti.

Sağlık-Sen’in inanmış kadrolarının Yeni Türkiye’nin inşasına katkı sunacağını belirten Genel Başkanımız Memiş, sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının emeğine ve emanetine sahip çıkmak için Sağlık-Sen teşkilatlarının gece gündüz demeden çalıştığını söyledi.

Sağlık ve sosyal hizmet alanında sendikacılığı, daha önce yetkiyi elinde bulunduranların hayal bile edemeyeceği seviyelere çıkardıklarını ifade eden Memiş “Yetkide 8. yılımızda bugüne kadar elde ettiğimiz kazanımların üzerine yenilerini ekleyeceğiz. Bizler, sağlık ve sosyal hizmet çalışanları için, ülkemiz ve milletimiz için hizmet sendikacılığı anlayışıyla yolumuza devam edeceğiz. Sendikamızın bugünlere ulaşmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

İstanbul 1 No’lu Şube Başkanlığımız tarafından düzenlenen programa Genel Başkanımız Metin Memiş’in yanı sıra Genel Başkan Yardımcımız Kemal Çırak, İstanbul 1 No’lu Şube Başkanı Durali Baki ve şube yönetim kurulu üyeleri, İstanbul Üniversiteler Şube Başkanı İsmail Çor ve şube yönetim kurulu üyeleri ile birlikte şube üyelerimiz katıldı.

Genel Başkanımız Metin Memiş ve beraberindeki heyet program öncesi, İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bahattin Çolakoğlu Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Şükrü Öztürk, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alaaddin Duran ve Hastane Başhekimi Prof. Dr. İbrahim İkizceli’yi ziyaret etti.

 

 

 

 

 

 

PAYLAŞ :