Memiş: Açılan Her Şubemiz Değerlerimizin Temsilcisidir
12 Nisan 2016, Salı

Genel Başkanımız Metin Memiş, Sağlık-Sen ailesinin büyümeye devam ettiğini, açılan her şubemizin, temsilcilik binamızın değerler sendikacılığının bir noktası olduğunu söyledi. Konya Üniversiteler Şubemizin bürosunun açılış törenine katılarak bir konuşma yapan Genel Başkanımız Memiş, 250 bin üye hedefine istikrarlı bir şekilde yürüdüğümüzü, sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının kendi sorunlarını çözen, kazanımlar elde eden Sağlık-Sen’i tercih ettiğini kaydetti. 


Konya Üniversiteler Şubemizin yeni hizmet binasının hayırlı olmasını dileyen Genel Başkanımız, “Değerlerimizin bir temsilcisi olan bu şubemizde yapılacak çalışmaların ülkemiz, milletimiz ve sağlık çalışanlarımız için hayırlara vesile olacağına inanıyorum. Bizim her temsilcimiz, her temsilciliğimiz değerlerimizin ve sendikal mücadelemizin de bir temsilcisidir. Şube Başkanımız Mithat Şafak kardeşim ve değerli yönetim kurulu üyelerinin çalışmalarının merkezi olacak şubemiz, Konya’da üniversite hastanelerinde görev alan sağlık çalışanlarının da buluşma noktası olacaktır. Emeği geçen bütün kardeşlerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

250 bin üye hedefine doğru kararlı adımlarla ilerlediğimizi belirten Memiş, "Bizler genel merkezde kazanımlar için mücadele ederken, sizler de sahada ter döküyorsunuz. Kazanımlarımızı sağlık çalışanlarına iletiyor, onların sorunlarını da bize aktarıyorsunuz. Bu büyük ailenin bütün mensupları üzerlerine düşeni fazlasıyla yapıyor. Yapmamız gereken, kazanımlarımıza sahip çıkmak, emeğimize sahip çıkmaktır. Daha fazla üye sayısına ulaşmak istiyorsak, daha fazla kişiye ulaşmak istiyorsak, temsil ettiğimiz değerleri ve mesajlarımızı daha fazla kişiye ulaştırmak istiyorsak, yapmamız gereken çalmadık bir kapı bırakmamak, kazanımlarımızı ve mücadelemizi herkese anlatmaktır.” şeklinde konuştu.

Konya Üniversiteler Şubemizin açılışına Genel Başkanımız Metin Memiş’in yanı sıra Genel Başkan Yardımcımız Himmet Bayar da katıldı. 

 

Genel Başkanımız Metin Memiş ayrıca bazı ziyaretlerde de bulundu.

 

Genel Başkanımız Metin Memiş, Konya'da temaslarda bulunuyor.Memiş, Genel Başkan Yardımcımız Himmet Bayar, Konya Şube...

Sağlık-Sen tarafından gönderildi 12 Nisan 2016 Salı

 

 

 

Genel Başkanımız Metin Memiş beraberindeki heyetle birlikte, Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin'i makamında ziyaret etti.

Sağlık-Sen tarafından gönderildi 12 Nisan 2016 Salı

 

 

 

Genel Başkanımız Metin Memiş ve beraberindekiler Konya Üniversite Şube Başkanlığımızın açılışının ardından ziyaretlerine...

Sağlık-Sen tarafından gönderildi 12 Nisan 2016 Salı

 

PAYLAŞ :