Yozgat Şube'nin Yeni Yönetimi Belli Oldu
06 Ağustos 2022, Cumartesi

Sağlık-Sen Yozgat Şubesi’nin 6. Olağan Genel Kurulu’nda yeni şube başkanı ve yönetimi belli oldu. Genel kurulda iki listeyle yapılan seçimde, Gökhan Eroğlu Şube Başkanı seçildi.

Yozgat Şube’nin 6. Olağan Genel Kurulu, Genel Başkan Yardımcıları Mahmut Faruk Doğan ve Yasin Barutcu’nun katılımıyla gerçekleştirildi.

Kurulun Divan Başkanlığını, Genel Başkan Yardımcısı Yasin Barutcu yaptı.

Genel kurula delegelerin yanı sıra, Ankara Bakanlık Şube Başkanı Tahir Eren ve Kayseri Şube Başkanı Hakan Keser katıldı.

Genel Başkan Yardımcısı Doğan: Haklı Davamızın Kavgasını Veriyoruz

Genel kurulda bir konuşma gerçekleştiren Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Faruk Doğan, kuruldukları günden bu yana dertlerinin, amaçlarının çalışanların gönlüne dokunmak olduğunu söyledi.  Sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının yüzlerini güldürmeyi, sahada görülen eksiklikler, sorunlar ve sıkıntıların çözümü için çalışmayı hedeflediklerini anlatan Doğan, “Bizler, sorunları sık sık gündeme getiriyor ve çözüme ulaşması için büyük gayret sarf ediyoruz. Mücadele ediyor, haklı davamızın kavgasını veriyoruz. Bunların hepsini sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımız için yapıyoruz. Tek derdimiz çalışanların özlük, sosyal ve ekonomik haklarını ileriye taşımak” diye konuştu.

Hizmet odaklı anlayışla çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Doğan, “Hiçbir zaman duruşumuzdan taviz vermedik. İdeolojik yaklaşımları kabul etmedik. Kimseyi ötekileştirmedik. Her zaman sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımızın menfaatini düşünerek hareket ettik. Zaten bu duruşumuz sayesinde her geçen gün üye sayımızı artırıyoruz” ifadelerini kullandı.

Doğan, Yozgat Şube’nin 6. Olağan Genel Kurulu’nun hayırlara vesile olmasını temenni ederek, yeni yönetime başarılar diledi.

Genel Başkan Yardımcısı Barutcu: Mücadele Etmekten Yılmadık

Kurulun Divan Başkanlığını yapan Genel Başkan Yardımcısı Yasin Barutcu, genel kurulun hayırlar getirmesini diledi.

Sağlık-Sen’in 265 bini aşkın üye sayısıyla giderek büyüyen bir sendika olduğuna dikkat çeken Barutcu, “27 yıldır emek hareketinin temsilcisiyiz. 27 yıldır gece gündüz emek vererek sağlık çalışanlarının hakkı için mücadele ediyoruz.” diye konuştu. Barutcu, sözlerine şöyle devam etti:

“Kuruluşumuzun amacından sapmadan, duruşumuzdan taviz vermeden bugünlere kadar geldik. Çalışanlarımızın hakkı için mücadele etmekten yılmadık. Kurulduğumuz günden bu yana emek ve ekmek mücadelesi verdik. Her daim bizlerin yanında olan tüm teşkilatımıza ve üyelerimize teşekkür ediyoruz. Gücümüz birlikteliğimiz” diye konuştu.

Yozgat Şube Başkanı Eroğlu: Omuzlarımıza Yüklenen Yükün Farkındayız

Şube Başkanı seçilen Gökhan Eroğlu, Sağlık-Sen’in emek ve alın teri mücadelesinin sembolü olduğunu söyleyerek, sendikanın sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının güvenli limanı olduğunu kaydetti. Yılmadan, gece gündüz demeden çalışmaya, koşturmaya devam ettiklerini belirten Eroğlu, “Biz dersimize çalıştık, yönetim kurulu arkadaşlarımızla kol kolayız, bizden ne bekleniyor bunu biliyoruz, beklentilere cevap verebilmek adına, eksiklikleri giderebilmek adına elimizden gelenin en iyisini yapmaktan geri durmayacağız” diye konuştu.

Sağlık ve sosyal hizmet çalışanları için dün de bugün de emek verenin, çaba gösterenin Sağlık-Sen olduğuna vurgu yapan Eroğlu, “Omzumuza yüklenen yükün farkındayız, emanet edilen emeğin farkındayız. Ve bu bilinçle hareket ediyoruz. Sonuna kadar da bunu böyle götüreceğiz. Yılmadan, yorulmadan, gece gündüz demeden, istikamet üzere, sağlık ve sosyal hizmet çalışanı için koşmaya, koşturmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Sağlık-Sen Yozgat Şubesi’nin yönetimi şu isimlerden oluştu:

Şube Başkanı Gökhan Eroğlu, Şube Sekreteri Nuh Naci Adaş, Teşkilattan Sorumlu Başkan Yardımcısı Seyit Nazım Eroğlu, Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Hakan Ece, Basın ve İletişimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Doğan Güneş, Mevzuat ve Toplu Sözleşmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mustafa Kara, Eğitim ve Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mustafa Yiğid.

PAYLAŞ :