Genel Başkan Durmuş: “Dijital Çağın Gerisinde Kalmamamız Gerekiyor"
20 Mayıs 2022, Cuma

Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş, Gazi Üniversitesi tarafından düzenlenen “2. Uluslararası Multidisipliner Dijital Yaşam Kongresi”ne katıldı.

Gazi Üniversitesi Mimar Kemaleddin Salonu’nda gerçekleştirilen kongreye; Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz, Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mahmut Selvi, Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş, Eğitim-Bir-Sen Genel Sekreteri Latif Selvi ve akademisyenler katıldı.

Kongrede konuşan Genel Başkan Semih Durmuş, “Dijital hayatın toplum açısından ne kadar önemli olduğunu pandeminin olağan üstü sürecinde gördük. Pandemi sürecinde eğer bir başarıdan bahsediyorsak bunu sağlık çalışanlarımız kadar dijital altyapıya da borçluyuz. Eğer biz aşı programlarını ve HES uygulamasını geliştirememiş olsaydık, dijital yaşamla uyumlu sağlık hizmetlerini sürdürememiş olsaydık pandemiyle mücadelede başarılı olamazdık” ifadelerini kullandı.

Dijital bir çağda yaşadığımızı ve dijitalleşmenin gelecek nesiller için çok önemli olduğuna vurgu yapan Durmuş, “Bu çağın gerisinde kalmamamız, çağı yakalamamız gerekiyor. Gelecek nesillerin ayağını yere sağlam basması için bu elzem. Dolayısıyla böyle bir programı yaptığı için Gazi Üniversitesi’ne teşekkür ediyorum” değerlendirmesinde bulundu.

 

 

PAYLAŞ :