Adıyaman Şubesi’nin İl Divan Toplantısı Yapıldı
26 Eylül 2021, Pazar

Sağlık-Sen Adıyaman Şubesi tarafından düzenlenen İl Divan Toplantısı, Genel Başkan Yardımcısı Yasin Barutcu’nun katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplu sözleşme görüşmeleri nedeniyle Genel Merkezin yoğun bir çalışma ve çabanın içine girdiğini anlatan Genel Başkan Yardımcısı Barutcu, toplu sözleşme kazanımları hakkında bilgi verdi. 

Pandemi dönemi boyunca sağlık çalışanlarının pek çok konuda mağduriyet yaşadığını kaydeden Barutcu, teşkilat mensuplarından aldıkları güçle 6. Dönem Toplu Sözleşme masasında önemli kazanımların altına imza attıklarını dile getirdi. 

“Tüm Sorunların Çözümü İçin Hiç Durmadan Çalışacağız”

Sağlık çalışanlarının haklarını alması için büyük bir mücadele verdiklerini söyleyen Barutcu, 3600 ek gösterge çalışmasının 2022 yılında tamamlanacağını kaydetti. Sözleşmeli personelin kadroya geçmesi için bir komisyon kurulacağını ve bu komisyonda Memur-Sen ve Sağlık-Sen olarak yer alacaklarını belirten Barutcu, bu konunun da 2022 yılı içerisinde çözüme kavuşacağını bildirdi.

Barutcu, sözlerine şöyle devam etti:

“Sağlık çalışanları için mücadeleye devam edeceğiz. Gece gündüz demeden çalışıp, emek vereceğiz. Pandeminin kahramanı sağlık çalışanlarımızın tüm sorunlarının çözümü için hiç durmadan çalışacağız. Teşkilatımız bizim arkamızda oldukça biz de mücadeleye yılmadan devam edeceğiz.”

Adıyaman Şube Başkanı Çelik: “Sağlık Emekçilerinin Tek Umudu ve Beklentisi Sağlık-Sen’dir”

Sağlık-Sen Adıyaman Şube Başkanı Yakub Çelik, 6. Dönem Toplu Sözleşme masasından elde edilen kazanımlarla Sağlık-Sen’in kazanımların adresi olduğunu bir defa daha gösterdiğini dile getirdi. Çelik, şunları söyledi:

“Buna rağmen yapacak daha çok işimiz var. Bir olarak, omuz omuza vererek daha nice kazanımlara imza atacağımıza yürekten inanıyorum. Bu güçlü teşkilatla üstesinden gelemeyeceğimiz sorun yoktur. Emek veren, ter akıtan, sağlık sistemini güçlendiren sağlık emekçilerinin tek umudu ve beklentisi Sağlık-Sen’dir.”  


 

Konuşmaların ardından Genel Başkan Yardımcısı Yasin Barutcu, teşkilat mensuplarından gelen soruları yanıtladı.

PAYLAŞ :