Memur-Sen'den Sel Felaketinin Yaşandığı Kastamonu'ya Ziyaret
08 Eylül 2021, Çarşamba

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ile Memur-Sen Genel Sekreteri ve Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş, sel felaketinin yaşandığı Kastamonu'da temaslarda bulundu.

 

Yalçın ve Durmuş, ilk olarak Memur-Sen'e bağlı sendikaların şube başkanları ile bir araya geldi. 

6. Dönem Toplu Sözleşme kazanımlarıyla ilgili bilgilendirmelerde bulunan Yalçın ve Durmuş, şube başkanlarının sorularını yanıtladı.

Memur-Sen heyeti buradaki toplantının ardından Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal'ı ziyaret etti. Eğitim ve sağlık alanındaki çalışmaların konuşulduğu toplantıda, sorunlar ve çözümleri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Sağlık-Sen Genel Başkanı Durmuş’un Temasları

Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş, Kastamonu Şube Başkanı Mehmet Öz ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, Kastamonu İl Sağlık Müdürü Dr. Yüksel Kutlu'yu ziyaret etti. Ziyarette, sel felaketinde sağlık çalışanlarının yaşadıkları sorunlar gündeme gelirken, güncel durumlar değerlendirildi.

Daha sonra sel felaketinin yaşandığı ilçelerden biri olan Abana'ya giden Genel Başkan Durmuş ve beraberindeki heyet, Abana Devlet Hastanesi'ni ziyaret ederek afetzedelere geçmiş olsun dileklerini iletti.

Sel felaketinin en yoğun yaşandığı Bozkurt ilçesinde de temaslarda bulunan Genel Başkan Semih Durmuş, buradaki afetzedelere de geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Burada Kastamonu Valisi Avni Çakır, Ak Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik ve Ak Parti İl Başkanı Doğan Ünlü ile bir araya gelen Sağlık-Sen heyeti, Bozkurt’taki son durum hakkında bilgi aldı.

Bozkurt Devlet Hastanesi ve Toplum Sağlığı Merkezini de ziyaret eden heyet, sel felaketini atlatan sağlık çalışanlarına geçmiş olsun dileklerini iletti.

Sağlık-Sen heyeti ayrıca Kastamonu’daki temasları kapsamında Devrekani Devlet Hastanesi ve 2 No’lu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu’nu da ziyaret etti. Sağlık çalışanlarına kazanımlar hakkında bilgi veren Sağlık-Sen Heyeti’ne çalışanlar kazanımlardan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Heyet, aynı zamanda hastane Başhekimi Uzman Dr. Hasan Kepiçoğlu ile de bir araya geldi.

İnebolu Devlet Hastanesi’ndeki sağlık çalışanlarıyla da bir araya gelen Genel Başkan Semih Durmuş ve beraberindeki heyet, çalışanlarla sohbet etti.

Kastamonu’daki temaslarına, Eğitim Araştırma Hastanesi’nde devam eden Sağlık-Sen heyeti, burada sağlık çalışanlarıyla bir araya gelerek, çalışanların sorunlarını dinledi. Kazanımlarla ilgili bilgi veren heyet, daha sonra sağlık çalışanlarının sorunlarını Başhekim Prof. Dr. Zafer Ergül ile paylaştı.

Sağlık-Sen heyeti daha sonra Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti. Merkezde görevli fizyoterapistlerin Dünya Fizyoterapistler Günü’nü kutlayan heyet, çalışanların beklentilerini Başhekim Uzman Dr. Davut Döner’e iletti.

Çatalzeytin Devlet Hastanesi’ne de ziyaret gerçekleştiren Genel Başkan Semih Durmuş ve beraberindeki heyet, burada sağlık çalışanlarıyla sohbet etti. Sağlık-Sen heyeti, Başhekim Dr. Anıl Kutlubay’ı da ziyaret etti.




PAYLAŞ :