Ankara 4 No’lu Şubesi’nin 3. Olağan Genel Kurulu Yapıldı
23 Haziran 2021, Çarşamba

Sağlık-Sen Ankara 4 No’lu Şubesi’nin 3. Olağan Genel Kurulu’nda Eyüp Medet, Şube Başkanı seçildi.

Memur-Sen’in 32. İl Temsilcileri Toplantısı nedeniyle Ankara 4 No’lu Şubesi’nin Genel Kuruluna katılamayan Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş, programın sonuna doğru Genel Kurulun yapıldığı salona giderek yeni seçilen yönetimle bir araya geldi ve hayırlı olsun dileklerini iletti.

Genel Kurula; Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Faruk Doğan, Ankara 1 No’lu Şube Başkanı Şenol Şahin ve kurum temsilcileri katıldı.

Genel Başkan Yardımcısı Doğan: Sadece Emeğimizin Karşılığını İstiyoruz

Genel kurulda konuşan Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Faruk Doğan, Sağlık-Sen teşkilatının birlik ve beraberlik içerisinde mücadele ettiğine vurgu yaparak, “Seçimler yenilenme ve yeniden dirilme zamanıdır. İbrahim Şahin başkanıma bugüne kadar verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Yeni yönetim kurulu arkadaşlarımıza da başarılar diliyoruz” dedi. 

Sosyal hizmet çalışanlarının yükünün her geçen gün arttığına vurgu yapan Doğan, “Sosyal hizmet çalışanlarımız pandemi sürecinde yoruldular, yıprandılar. Toplu sözleşme sürecinde sosyal hizmet çalışanlarının refahı ve mutluluğu için mücadele edeceğiz. Kimse dökülen alın terini görmezden gelemez. Bizim mücadelemiz alın terinin zayi olmaması içindir. Biz sadece emeğimizin karşılığını istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Şube Başkanı Medet: Gecemizi Gündüzümüze Katarak Mücadele Edeceğiz

Ankara 4 No’lu Şube Başkanı seçilen Eyüp Medet yaptığı teşekkür konuşmasında, “İbrahim Şahin başkanıma verdiği emeklerden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Bizler bu yolda gecemizi gündüzümüze katarak mücadele edeceğiz. Sosyal hizmet çalışanlarımızın mutluluğunu kendi mutluluğumuz görerek çalışacağız. Bu yolda hak bildiğimizi söylemekten geri durmayacağız” dedi.

Sağlık-Sen Ankara 4 No’lu Şubesi’nin yönetimi şu isimlerden oluştu:

Şube Başkanı Eyüp Medet, Şube Sekreteri Vahdettin Eldemir, Teşkilattan Sorumlu Başkan Yardımcısı Mustafa Erdoğan, Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Polat, Basın ve İletişimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Hasan Şen, Mevzuat ve Toplu Sözleşmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Abdullah Büyükkızmaz, Eğitim ve Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Adem Esen.

 

 

 

PAYLAŞ :