KONFEDERASYON BAŞKANIMIZ ALİ YALÇIN DAN İLİMİZE ZİYARET
08 Nisan 2021, Perşembe

Konfederasyon Başkanımız Ali Yalçın dan İlimize Ziyaret

Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Sayın Ali YALÇIN, Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep Akdoğan, Eğitim-Bir-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Yasin Pekuz ve Kırıkkale Üniversitesi Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Murat Şahin ile birlikte İl Sağlık Müdürümüz Dr. Murat AĞIRTAŞ’ı makamında ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Müdürlüğümüz personeline de ziyaret gerçekleştiren Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali YALÇIN, başta İl Sağlık Müdürümüz Dr. Murat AĞIRTAŞ olmak üzere tüm personelimize COVİD-19 sürecinde yoğun gayret gösterdikleri için teşekkür etti. Özlem duyduğumuz eski günlerin yakın olduğuna dikkat çeken Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali YALÇIN, normalleşmenin maske, sosyal mesafe ve temizlik kuralı ile en kısa süre içinde oluşacağını ifade etti.

Ziyarette açıklamalarda bulunan Sağlık-Sen Şube Başkanımız Recep Akdoğan; “Pandeminde sürecinde Kırıkkale İl Sağlık Müdürümüz ile istişare içerinde çalışmaktayız.  Tüm ülkemizde olduğu gibi ilimizde de sağlık çalışanlarımız pandemi döneminde üst düzey bir özveri ve çalışma ile covid-19 koronavirüs pandemisi ile mücadele etti. Bu mücadele hali hazırda aralıksız devam etmekte. Pandeminin yakın zamanda sona ermesini, halkımızın sağlığına kavuşmasını, maddi ve manevi olarak zor günler geçiren sağlık çalışanlarımızın üzerindeki yükün hafiflemesini temenni ederiz.” şeklinde görüşlerini ifade etti.

PAYLAŞ :