UMKE EKİBİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.
07 Mart 2021, Pazar

UMKE EKİBİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ülke sınırlarımız içinde ve dışında her türlü tıbbi yardım ve kurtarma faaliyetlerinde ilimizi temsilen Kırıkkale Ulusal Medikal Kurtarma Ekibimiz (UMKE) görevden kaçınmayarak aktif kurtarma çalışmaları içerisinde özveri ile bulunmuştur. En son 30 Ekim 2020 tarihinde İZMİR ilimizde gerçekleşen deprem sonrası kurtarma faaliyetlerine ilimiz UMKE ekibi adına iştirak eden ve kurtarma çalışmalarında üstün gayret gösteren Sağlık Memuru Özgür Akbal, Paramedik Onur Araç, ATT Metehan Ulusoy, Sağlık-Sen Şube Başkanımız Recep AKDOĞAN tarafından ziyaret edildi. Başkan Akdoğan; özverili Kurtarma ekibimize teşekkürlerini ifade etti ve İlimizi en iyi şeklide temsil etmelerinden, gösterdikleri özveri ve gayretlerinden dolayı şilt takdim ettiler.

Başkan Akdoğan; “UMKE ekibimize yürekten teşekkürlerimi ifade etmek isterim. Ülkemiz sağlık çalışanlarının son dönemde gerek pandemi gerek afetler noktasında gösterdikleri insanüstü özverili çalışmaları her türlü takdire şayandır. İsteriz ki Devletimiz tarafından unvan ayırt edilmeksizin, sağlık çalışanlarımızın çalışma barışını bozmayacak şekilde ücret yapılandırması, gerek Sağlık Bakanlığımıza bağlı, gerekse Üniversitelerimize bağlı sağlık personelimizin covid-19 pandemi ve performans ödemelerinin yapılması, özlük haklarının temin edilmesi taleplerimiz arasındadır. Sendika olarak konu hakkında hassasiyetimiz ve takibimiz sürmektedir.

Köhnemiş ve adaletten uzak kalmış Döner Sermeye Sistemimizin de bir an önce vakit kaybetmeden gözden geçirilerek adaletli ve tüm çalışanlarımızı memnun edecek şekilde yeniden düzenlenmesi gerekmektedir. Son dönemde yorulan ve motivasyonu azalan sağlık çalışanlarımızın hak ettiklerini talep etmekteyiz. Haklı taleplerimizin de daimi takipçisiyiz.” şeklinde görüşlerini ifade etti.


PAYLAŞ :