Murat Alan Hakkında Suç Duyurusunda Bulunduk
18 Ocak 2021, Pazartesi

Daha önce Türk askerine hakaret eden yine o zamanda geri adım atan ama yine de Milli Savunma Bakanının askerlerimizin itibarını zedeleyici olduğundan kendisine dava açılmıştı. Şimdi de -çıkıp 6-7 bin liradan aşağı alan hemşire rüşvetimi ver susayım- diyerek sağlık çalışanlarına hakaret ediyor. “Kişinin fikri neyse zikri de odur.” Başta hemşireler olmak üzere tüm sağlık çalışanlarının, Sağlık Bakanımızın ve hatta pandemi savaşında bize komutanlık eden Sayın Cumhurbaşkanımızı da bu sözlerle hakaret etmiştir.

Biz, Sağlık Sen Giresun Şubesi olarak kişi hakkında suç duyurusunda bulunduk. Böyle bir kişinin değil haber müdürü, haber yapması bile yanlıştır, gazetecilerinde onurunu zedelememelidir. Bir meslek grubuna saldırırken diğer birçok meslek grubunu da içine katıyor. “Bizim askerlere ne zaman ihtiyacımız oluyor diyor?” Askerlerimiz polislerimiz olmasaydı bu ülkede güvenle yaşayabilecek miydi? Sağlıkçılar olmasaydı acaba toplumun sağlığını kim koruyacaktır? Her meslek grubu sadece ihtiyaç olduğunda değil her zaman görevini yerine getirmektedir. Buradan kendisini istifaya davet ediyoruz. Etmiyorsa da Yeni Akit’in sahibine sesleniyoruz: kendisinin primini arttırmaya gündeme gelmeye çalışırken, meslek gruplarını ve aynı zamanda ekmek yediği gazeteyi bile hiçe saymaktadır. Bu sebepten ötürü kendisi yalan habere devam etse bile sahibi olan Ramazan Fatih Uğurlu’yu Murat Alanı görevinden alması için göreve davet ediyoruz.

Sağlık çalışanları savaşın ortasında savaştan bir adım geri durmadan çalışırken “hakkı” olanı istemekte gayet tabii bir hakkıdır. Hakkımız olanı devletten istiyoruz ve bunu da açıkça ifade ediyoruz. Sağlık Bakanımızı da bu konuda göreve davet ediyoruz. Bizim temsil makamında bulunurken haysiyetimizi ve onurumuzu korumakla görevlidir. Sağlık çalışanları yalnız değildir.


FOTO GALERİ



PAYLAŞ :