KIRIKKALE AK PARTİ 7.OLAĞAN KONGRESİ KATILIMIMIZ
14 Ocak 2021, Perşembe

KIRIKKALE AK PARTİ 7.OLAĞAN KONGRESİ

Kırıkkale Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan, Yönetim Kurulumuz, İş yeri temsilcilerimiz, kadın kolları komisyonumuz, Engelli komisyonumuz; Yapılan davete icabet ederek Başpınar Spor Kompleksinde gerçekleştirilen AK Parti Kırıkkale 7. Olağan İl Kongresi’ne katıldılar.

Tek liste ile seçime gidilirken evvelce görevlendirilen ve başkanlık görevine fiilen devam eden Mustafa KAPLAN listesi ile birlikte seçim sonucu Ak Parti İl Başkanlığına seçildi.

Geniş katılımla gerçekleşen kongre sonrasında açıklama yapan başkanımız Akdoğan yapmış olduğu açıklamasında; “Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanlığı olarak Ak Parti İl Teşkilatımızın nazik davetlerine teşekkür ederiz. Nazik davetleri sonucu kongreye katılımımızı gerçekleştirdik. Sağlık-Sen Şube Başkanlığımızı burada bizimle birlikte temsil eden tüm arkadaşlarımıza yürekten teşekkürlerimi ifade etmek isterim.  Bir sivil toplum örgütü olarak zor günlerden geçtiğimiz bu günlerde daha hassas olmak kaydı ile sorunun değil çözümün paydaşı olmak gibi bir sorumluluğumuz bulunmaktadır. Misyon ve vizyon olarak ta bu reflekslerle davranış, duruş ve eylemler gerçekleştirmekteyiz.

Bugün burada bir demokrasi şöleni ve fikir birliği içerisinde gerçekleşen bu kongrede seçilen Sayın Mustafa KAPLAN ve ekibini can-ı gönülden tebrik ediyorum. İl Başkanımız Kaplan ve ekibinin halkımızdan kopmadan mütevazi bir şekilde çalışmalarında başarılı olacaklarından eminiz. Bizler Sivil Toplum Kuruluşu olarak bugüne kadar olduğu gibi Başkan Kaplan ve ekibine çözüm odaklı katkı sağlamaya devam edecek, İstişare içerisinde olacağımızı ifade etmek isteriz.

Bu seçimin Sayın İl Başkanımız Mustafa Kaplan’a, ekibine, Kırıkkale Ak Parti camiasına ve ilimize hayırlar getirmesini dilerim.” şeklinde görüşlerini ifade etti.

PAYLAŞ :