SAĞLIK-SEN ŞUBE BAŞKANLIĞIMIZDAN ZİYARET
03 Aralık 2020, Perşembe

HALK SAĞLIĞI LABORATUVARINA ZİYARET

Covid-19 Pandemi çerçevesinde moral ve motivasyon ziyaretleri gerçekleştiren Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan ve Yönetim Kurulu İş Yeri Temsilcimiz Oğuzhan Doğan ile birlikte Kırıkkale Halk Sağlığı Laboratuvarını ziyaret ettiler.

Başkan Akdoğan Ziyaretinde Halk Sağlığı Laboratuvarı Sorumlu Hekimi Mikrobiyoloji Uzmanı Doktor Emel Çelebi ile personelimizin çalışma şartları, laboratuvarımızın fiziki şartları ve pandemi koşulları hakkında görüş alış verişinde bulundular. Akabinde Laboratuvarımızda görev yapan personelimize ziyaretlerde bulunuldu.

Başkan Akdoğan ziyaretlerinde yapmış olduğu açıklamada; “Sağlık çalışanları olarak bizler covid-19 koronavirüs ile mücadele kapsamında yoğun ve meşakkatli bir çalışma temposun içerisinde bulunmaktayız. Sağlık çalışanları olarak ünvan ve sınıf ayrımı olmaksızın Ülkemiz için her türlü zorluğa girmekten asla geri durmadık durmayız da. Sağlık camiamızın kıymetli çalışanlarına, değerli meslektaşlarıma konfederasyonum ve sendikam adına yürekten teşekkür ediyorum.” Şeklinde görüşlerini ifade ettiler. Akabinde karşılıklı memnuniyet ifadeleri ile ziyaret sonlandırıldı.

 

PAYLAŞ :