ZİYARETLERİMİZ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR
08 Ekim 2020, Perşembe

Memur-Sen İl Başkanı ve Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep AKDOĞAN Covid-19 koronavirüs pandemi sürecinde büyük özveriyle çalışan sağlık camiasında ziyaretlerine yenisini ekledi.

Memur-Sen İl Başkanı ve Sağlık-Sen Şube Başkanımız Recep Akdoğan’ın başkanlığında Sağlık-Sen Şube Başkanlığı Yönetim Kurulu üyeleri Engelli Komisyonu Keskin İlçe Devlet Hastanemizde ziyaretlerde bulundular.

Ziyaretimizde Başkan Akdoğan Memur-Sen Ailemiz ve Sağlık-Sen Şube Başkanlığımız adına “Bilindiği üzere İl Sağlık Müdürlüğümüz, Yüksek İhtisas Hastanemiz, Keskin İlçe Devlet Hastanemiz ve Ağız Diş Sağlığı Merkezimizde kısa zaman önce yönetim kadrosu yenilendi. Yapılan değişikliklerin İl Sağlık Müdürlüğümüze, Sağlık camiamızda görev yapan tüm çalışanlarımıza ve ilimize hayırlı uğurlu olmasını dileriz.

Sözleşmesi devam eden Keskin İlçe Devlet Hastanesi Başhekimimiz Sayın Uzm.Dr.Salih Süha ÇETİN ve Sözleşme imzalayarak yeni görevlendirilen İdari ve Mali İşler Müdürümüz Murat Çaykara’ya görevlerinde başarılar temenni ederiz.” şeklinde iyi dileklerini ilettiler.

PAYLAŞ :