SAĞLIK-SEN ŞUBE BAŞKANLIĞIMIZDAN ZİYARET
04 Ekim 2020, Pazar

ZİYARETLERİMİZE DEVAM EDİYORUZ.

 

Memur-Sen İl Başkanı ve Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep AKDOĞAN pandemi sürecinde büyük özveriyle çalışan sağlık camiasında ziyaretlerine yenisini ekledi.

Memur-Sen İl Başkanı ve Sağlık-Sen Şube Başkanımız Recep Akdoğan’ın başkanlığında Sağlık-Sen Şube Başkanlığı Yönetim Kurulu üyeleri Engelli Komisyonu Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimizde ziyaretlerde bulundular.

Ziyaretimizde Başkan Akdoğan Memur-Sen Ailemiz ve Sağlık-Sen Şube Başkanlığımız adına “Bilindiği üzere İl Sağlık Müdürlüğümüz, Yüksek İhtisas Hastanemiz ve Ağız Diş Sağlığı Merkezimizde kısa zaman önce yönetim kadrosu yenilendi. Yapılan değişikliklerin İl Sağlık Müdürlüğümüze, Sağlık sektörümüzde görev yapan tüm çalışanlarımıza ve ilimize hayırlı uğurlu olmasını dileriz.

Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimizin sözleşmesi devam eden Sayın Başhekimimiz Dr.Dt.Abdullah Üçer ve Sözleşme imzalayarak yeni görevlendirilen Müdürümüz Semih Talu’ya görevlerinde başarılar temenni ederiz. Daha evvelden de olduğu gibi yeni yönetim kadrosu ile bir istişare içerisinde çalışacak olmaktan mutluluk duyacağız.” şeklinde iyi dileklerini ilettiler.

Akabinde mesai arkadaşlarımızı görev yaptıkları alanlarında ziyaret edilip çalışmalarında başarılar dilendi.

PAYLAŞ :