Emek ve Alın Teri Mücadelesini Her Alanda Sürdürüyoruz
03 Ekim 2020, Cumartesi

Sağlık-Sen'in alın teri ve emek mücadelesini her alanda sürdürdüğünü dile getiren Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş, "Sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımızın sorunlarının çözülmesi için hem masada hem de sahada mücadele ediyoruz. Canımızı yakan sorunları tarihin çöplüğüne atana kadar mücadelemizi sürdüreceğiz" dedi.

Sağlık-Sen Gaziantep Şubesi tarafından düzenlenen teşkilat toplantısında konuşan Genel Başkan Semih Durmuş, çeyrek asrı geride bırakan geçmişi ile Sağlık-Sen'in erdemli yürüyüşünü sürdürdüğünü kaydetti. Her zaman haksızlıkların karşısında durduklarını belirten Durmuş, "Hak ve özgürlüklere sahip çıkarak iş barışının sağlaması için mücadele ediyoruz. Biz hakkımız olanı istiyoruz, çalışma hayatında barış ve huzurun tesis edilmesini istiyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

"Yetkililer Sorumluluk Almaktan Geri Durmamalı"

Birçok sorunun çözülmesi gerektiğine vurgu yapan Durmuş, sorunlara yönelik çözüm önerilerini yetkililerle paylaştıklarını söyleyerek şunları kaydetti: "Sağlık çalışanlarımızın döner sermaye adaletsizliği can yakmaya devam ediyor. Sözleşmeli arkadaşlarımızın kadro beklentileri bir an önce yerine getirilmeli. Madem sağlık çalışanlarımız ülkemizin umudu, yetkililerde sorumluluk alarak sorunları çözmekten geri durmamalı."

Şube Başkanı Arayıcı: Sorunlarımız Çözüm Bekliyor

Sağlık çalışanlarının alkış ve takdirden daha fazlasını hak ettiğini belirten Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Ali Arayıcı,"Yıllardır sorunlarımız çözüm bekliyor. Beklentimiz sağlık çalışanlarının yıllardır bekleyen sorunlarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşturulmasıdır. Bunu yaparsa geçmişten aldığı güçle, gelecek tasavvuruyla yine Sağlık-Sen yapar" şeklinde konuştu.

Toplantıya Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcıları Şemsettin Karadoğan ile Yusuf Dural, Gaziantep Üniversite Şube Başkanı Cuma Kerkez ve teşkilat mensupları katıldı.

Toplantı sonrasında Genel Başkan Semih Durmuş, Genel Başkan Yardımcıları Şemsettin Karadoğan ile Yusuf Dural ve Gaziantep Üniversite Şube Başkanı Cuma Kerkez, Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

PAYLAŞ :