İL MÜFTÜMÜZÜN İADE-İ ZİYARETİ
27 Eylül 2020, Pazar

İL BAŞKANLIĞIMIZA İADE-İ ZİYARET

Memur-Sen İl Başkanlığımıza; Kırıkkale İl Müftülüğümüzden iade-i ziyaret

Memur-Sen İl Başkanımız Recep Akdoğan, İl Başkan Yardımcısı ve Diyanet-Sen Şube Başkanı Ünal Uzun’un gerçekleştirdikleri ziyaret akabinde; İlimize ataması gerçekleşen Sayın İl Müftümüz Hasan Hayri Yaşar Memur-Sen İl Başkanlığımıza ziyarette bulundular.

Başkanvekilimiz Diyanet-Sen Şube Başkanımızın Ünal Uzun’unda hazır bulunduğu sıcak ve samimi geçen ziyarette İl Başkanımız Recep Akdoğan “Memur-Sen İl Başkanlığı olarak tüm iş kollarımızda devletimiz ile birlikte bir istişare içerisinde çalışmayı, soruna değil çözümde paydaş olabilmeyi amaçlıyor ve bu niyette de çalışmalarımıza devam ediyoruz. Türkiye’nin en büyük STK’larından biri olarak sorumluluğumuzun bilinci ile yapıcı olmaktan yana emeğimizi harcıyoruz.

İlimizde bulunun tüm kamu kurum kuruluşları ve saygıdeğer idarecileri ile birlikte çalışmaktan onur duyduğumuzu katkı sağlamaya çalıştığımızı her fırsatta diler getiriyor ifade ediyoruz. Bu kapsamda da ilimize ataması gerçekleşen ve birlikte çalışmaktan onur duyacağımız Sayın İl Müftümüz Hasan Hayri YAŞAR’a tekraren ilimize hoşgeldiniz der çalışmalarında başarılar niyaz ederim. Pandemi sürecinde birçok kurumun verdiği destek gibi İl Müftülüğümüzün de sağlık camiamıza verdiği destek ve ziyaretleri için teşekkürlerimi ifade ederim.

Ayrıca İl Müftümüzün ziyareti vesilesi ile kendisinin nezdinde tüm din görevlilerimizin 01-07 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftasını kutlarım.” Şeklinde duygularını paylaştı.

İl Müftümüz Hasan Hayri Yaşar ise ziyaretten ve karşılamadan duyduğu memnuniyeti ifade ederek ziyaretini sonlandırdı.

PAYLAŞ :