ZİYARETLERİMİZE DEVAM EDİYORUZ.
22 Eylül 2020, Salı

ZİYARETLERİMİZE DEVAM EDİYORUZ.

Memur-Sen İl Başkanı ve Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep AKDOĞAN pandemi sürecinde büyük özveriyle çalışan sağlık camiasında ziyaretlerine yenisini ekledi.

Sağlık-Sen Başkanı Recep Akdoğan ve Sağlık-Sen Yönetim Kurulu Pandemi sürecinde büyük bir önem ifade eden laboratuvar çalışmalarıyla saha çalışmalarına yön veren Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Sedat Kaygusuz’u makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette Başkan Akdoğan “İlimiz genelinde laboratuvarda çalışılan tüm numuneler tek laboratuvarda işlenmekte ve tetkikler sonuca ulaştırılmaktadır. İş yükü ve özverisi yüksek olan bu çalışmada Sayın Prof.Dr.Sedat KAYGUSUZ’un sorumluluğunda gerçekleşmektedir. Kendisine Memur-Sen Konfederasyonumuz, Sağlık-Sen Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikamız adına ve bilhassa Kırıkkale halkımız adına sonsuz teşekkürlerimizi ifade ederiz. Bilinmelidir ki; bizler Sağlık-Sen Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası olarak yaşanan bu zorlu süreçte başta sağlık camiamız olmak üzere devletimizin yanında ve desteğinde olmaktan son derece onur duyuyoruz. Elimizden gelenin fazlasını yapmaya gayret ediyor, Pandemi ile mücadelede bizim de desteğimiz olmasına çaba gösteriyoruz. Buradan Sayın hocamız nezdinde pandemi sürecinde etkin rol alan, kamu sağlığını kendi sağlığından daha fazla önemseyen tüm sağlık çalışanlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Tüm vatandaşlarımız bilsinler ki tüm dünya baz alındığında saygı duyulacak yürekten çalışan sağlık çalışanlarımız var. Özverileri, meslek aşkları, milletine bağlılıkları, pandemi mücadeleleri ile tüm dünyaya örnek kalitede sağlık hizmeti sunmaya çalışmaktalar.” şeklinde görüşlerini ifade ettiler.

Akabinde Prof.Dr. Sedat Kaygusuz “ Ülkemiz birçok ülkenin ilerisinde bir şekilde pandemi konusunda hızlı bilgilendirme ve farkındalık sağlamaktadır. Bununla birlikte insanların kitlesel hareketlerini azaltmak suretiyle hastalığın hızlı yayılımına engel olma noktasındaki çabalarında başarılı olmuştur. Bilinmelidir ki ancak bu kitlesel hareket kısıtlaması veya gereksiz şekilde sokağa çıkışın azaltılması ile paralel ölçüde salgın azaltılabilir.” şeklinde düşüncelerini belirterek ziyaret sebebiyle teşekkürlerini ifa ettiler.

Memur-Sen İl Başkanı, Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan pandemi ile mücadele kapsamında Sayın Hocamız Prof.Dr.Sedat KAYGUSUZ’a şilt takdim ettiler ve ziyaret bu şekilde sonlandırıldı.

PAYLAŞ :