BAŞKAN AKDOĞAN DAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
15 Eylül 2020, Salı

ZİYARETLERİMİZ DEVAM EDİYOR

Memur-Sen İl Başkanımız Sağlık-Sen Şube Başkanımız Recep AKDOĞAN, Sağlık-Sen Yönetim Kurulu, Engelli Komisyonumuz, Kadın Kolları Komisyonumuz ve Yüksek İhtisas Hastanesi İş Yeri Temsilcilerimiz ile birlikte yapılan idari görevlendirmelerden sonra hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundular. Başkan Akdoğan ve heyetimiz Yüksek İhtisas Hastanemiz Başhekim V. Uzm.Dr.Yusuf Albayrak, Başhekim Yrd. Uzm.Dr.Sadice Kızgın Başhekim Yrd. Uzm.Dr.Zeliha Erciyas Gökgöz,  Başhekim Yrd. Uzm.Dr.Alparslan Akkurt, Hastane Müdürü Mahmut Kaybal, İdari ve Mali İşler Müdürü Ertan Toyran, Bakım Hizmetleri Md (Başhemşire) Hülya Rabia Diri, İl Sağlık Müdürlüğü Uzmanlarımızdan Muharrem Sapan, Hastane Müdür Yardımcılarımız  Adem Özçelik, Fatih Yılmazer, Hakan  Kürkçü  Hakan Uğurer ve Fatih Bülbül’e ziyarette bulundular. Hayırlı olsun dileklerini ileten başkan AKDOĞAN ve heyetimiz Yüksek İhtisas Hastanemizde pandemi sürecinde yoğun mesai harcayan sağlık personelimize de teşekkür ziyaretlerinde bulundular.

Ziyaretler sonrası yapmış olduğu açıklamada Başkan AKDOĞAN “Yapılmış olan görevlendirmeler öncelikle hastanemize, sağlık teşkilatımıza ve halkımıza hayırlı uğurlu olsun.

Bu değişiklikler hizmette bir bayrak yarışıdır. Görevlerini tamamlayan arkadaşlarımıza emeklerinden dolayı teşekkür eder, görevlerine yeni başlayan tüm arkadaşlarımıza ise başarılar dileriz. Ayrıca pandemi sürecinde tüm sağlık çalışanlarımız gibi Yüksek İhtisas Hastane personelimiz de takdire şayan bir çalışma anlayışı içerisine pandemi ile mücadele etmekteler. Her birine ayrı ayrı gönülden kalpten teşekkür ediyorum. Teşkilatımız ve ilimiz adına bu teşekkürlerimi ifade ediyorum. Ancak halkımıza şunu ifade etmek, hatırlatmak istiyorum. Sağlık çalışanlarımızın bu içten, samimi, özverili çalışmaları amacına ulaşsın istiyorsak, Sağlık çalışanlarımızın yüklerini paylaşmak az da olsa hafifletmek istiyorsak uyarılara gerek kalmayacak ölçüde bilinçle ve isteyerek önlemlere katılmak gerekiyor. Sağlık Bakanlığımız, Valiliğimiz ve İl Sağlık Müdürlüğümüz’ün uyarılarına dikkat etmek ve uymak şart. Çünkü bu önlemler sağlıkçılarımızın işini hafifletmekle kalmayacak, daha da önemlisi toplum sağlığımızı tesis edip, hayata bağlayacaktır.

Bu pandemi sürecinde Covid-19 Koronavirüs ile mücadele ederken bu pandemiye maruz kalıp hayatını kaybeden sağlık şehitlerimize, vatandaşlarımızdan bu pandemi dolayısı ile hayatlarını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyoruz. Bu haberleri büyük bir teessürle karşılamaktayız. Umut ediyoruz ki daha fazla kayıplar yaşamayalım ve bir an önce bu hastalığı ülkemizden üzerimizden atalım. Ayrıca bu pandemiden etkilenerek sağlığı kaybeden gerek sağlık çalışanlarımıza gerekse de vatandaşlarımıza bir an önce şifalar diliyorum. Bir kez daha belirtmek gerekirse Ülkemiz bu pandemi sürecini toplumsal tedbirlerle aşabilecektir. Lütfen dikkat edelim hem kendimiz, hem yakınlarımız, hem de ülkemiz adına önlemlere uyalım tedbiri elden bırakmayalım.” Şeklinde görüşlerini ifade etti.




PAYLAŞ :