İzmir 2 No’lu ve Kırklareli Şubelerinin Olağan Genel Kurulu Yapıldı
06 Eylül 2020, Pazar

Sağlık-Sen İzmir 2 No'lu Şubesi’nin 2. Olağan Genel Kurulu ve Kırklareli Şubesi’nin 3. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Yapılan seçimlerde İzmir 2 No’lu Şube Başkanı Ekrem Özdemir ve Kırklareli Şube Başkanı Asım Günerhan güven tazeledi.

İzmir 2 No'lu Şubesi’nin 2. Olağan Genel Kurulu'nda konuşan Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş, Sağlık-Sen’in büyümeye devam ettiğini belirterek, "Resmi Gazete’de sendikaların üye sayılarına ilişkin yayınlanan tebliğ ile Sağlık-Sen 12. kez yetkili sendika olduğunu tescilledi. Şüphesiz bu yetkide gece gündüz demeden alın teri döken siz emektar teşkilat mensuplarımızın payı var. Sağlık-Sen’in bu günlere gelmesinde emeği geçen herkese gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

Genel Başkan Durmuş: Sorunlara Yönelik Çözüm Önerileri Sunuyoruz

Durmuş, sorunların çözümü için sürekli saha araştırmaları yaptıklarını ve sorunların çözümü için hem sahada hem de masada mücadele ettiklerini vurguladı. Yapılan çalışmaları yetkililer ile paylaştıklarının altını çizen Durmuş, "SASAM ile sürekli araştırmalar yapıyoruz. Sorunlara yönelik kuru eleştiri değil aynı zamanda çözüm önerileri sunuyoruz. Sayısal verilerle sorunun derinliğini ortaya koyuyoruz. Tabi yapılan çalışmaları yetkililerle paylaşıyor çözümü için mücadele ediyoruz. Bizim sendikal anlayışımız sadece eleştirmek ve sorunun var olduğunu söylemekten ibaret değil, aynı zamanda çözüm önerileri de sunmaktır" ifadelerini kullandı.

Genel Sekreter Baki: Bu Mücadele Dökülen Alın Terinin Mücadelesidir

Sağlık-Sen Genel Sekreteri Durali Baki ise Kırklareli Şubesi’nin Olağan Genel Kurulu'nda konuştu. Baki, Sağlık-Sen teşkilatlarının her zaman sahada olduğuna vurgu yaparak, “Sağlık çalışanlarının her zaman yanında olan bir sendikası var. Şube yönetim kurulu üyesinden temsilcisine kadar her zaman sağlık çalışanlarının yanındayız. Onların sorunları ile dertleniyoruz, yüzleri gülerken bizde gülüyoruz. Ülkemizin umudu sağlık çalışanlarımız için mücadele etmekten onur duyuyoruz. Çünkü bu mücadele emek mücadelesidir, dökülen alın terinin mücadelesidir. Bu mücadelenin kutsallığına olan inancımızla yolumuza devam ediyoruz” dedi.

İzmir 2 No’lu Şube Başkanı Özdemir: Sağlık Çalışanlarının Yanında Olduğumuzu Gösteriyoruz

İzmir 2 No’lu Şube Başkanı Ekrem Özdemir’de, tüm teşkilat mensuplarına verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. Özdemir, sürekli saha da mücadele ettiklerine vurgu yaparak, ”Bizler sağlık emekçilerinin kapısını sadece yetki dönemlerinde çalanlardan asla olmadık, olmayacağız. Yılın 365 günü yönetim kurulumuzla, ilçe başkanlarımızla, kurum temsilcilerimiz ve delegelerimizle sağlık çalışanlarının yanında olduğumuzu gösterdik ve göstermeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Kırklareli Şube Başkanı Günerhan: Beraberlik İçinde Çözemeyeceğimiz Sorun Yok

Sağlık çalışanlarının yaralarına merhem olmak için yoğun çaba sarf ettiklerini belirten Kırklareli Şube Başkanı Asım Günerhan,  “Birlik ve beraberlik içinde üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir sorun yok. Yeter ki sorunlara karşı hep birlikte mücadele edelim, yeter ki birliğimiz bozulmasın. Sağlık çalışanlarımızın sorunlarına yönelik sürekli mücadele ediyoruz, etmeye devam edeceğiz”  ifadelerini kullandı.

İzmir 2 No’lu Şubesi’nin Olağan Genel Kurulu’na Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcıları Mahmut Faruk Doğan ve Yusuf Dural’ın yanı sıra Aydın Şube Başkanı Abdülbaki Karaer, Ankara Üniversiteler Şube Başkanı Ercan Öztürk, Kayseri Şube Başkanı Hakan Keser, Kırşehir Şube Başkanı Yasin Yücesan, Nevşehir Şube Başkanı Hakan Gündüzpolat ve Sivas Şube Başkanı Muhittin Musaoğlu katıldı.

Kırklareli Şubesi’nin Olağan Genel Kuruluna da Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcıları Şemsettin Karadoğan ve Abdülaziz Aslan ile birlikte Edirne Şube Başkanı Erhan Turhan, İstanbul 112 Şube Başkanı Şemsettin Göktürk, Tekirdağ Şube Başkanı Hamza Öksüz ve Yalova Şube Başkanı Halil İbrahim Özer katıldı.


İzmir 2 No’lu Şubesinin yönetimi şu isimlerden oluştu:

Şube Başkanı Ekrem Özdemir, Şube Sekreteri Seher Akbulut, Teşkilattan Sorumlu Başkan Yardımcısı Adnan Demirbaş, Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Barış Çağdaş, Basın ve İletişimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Savaş Kaya, Mevzuattan Sorumlu Başkan Yardımcısı Vakkas Kara, Eğitim ve Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ferruh Çallı.

Kırklareli Şubesinin yönetimi şu isimlerden oluştu:

Şube Başkanı Asım Günerhan, Şube Sekreteri Murat Alkaş, Teşkilattan Sorumlu Başkan Yardımcısı Oğuzhan Köse, Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Levent Şenol, Basın ve İletişimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Burak Deniz Uyanık, Mevzuattan Sorumlu Başkan Yardımcısı Murat Gündüz, Eğitim ve Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Eray Altınışık.


FOTO GALERİ



PAYLAŞ :