Kocaeli'de Yetki, Emin Ellerde...
19 Temmuz 2020, Pazar

Kocaeli’de 5.100 üye ile tüm kurumlarımızda yetkiyi alarak Sağlık ve Sosyal Hizmet çalışanlarımızın sesi olmaya devam ediyoruz. Üye sayımızı her geçen gün artırarak büyüme devam ederken, bu yılda 500 üye artışı ile tüm kurumlarımızda yetkiyi almayı başardık.

KOÜ HASTANESİNDE YETKİMİZİ İLAN ETTİK

Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde de bu yıl üstün çalışmalarla yetkiyi aldık. Üniversite Hastane çalışanlarımız, çalışanın yanında olan sorunlardan nemalanmayan ve çözüm üreten Sağlık-Sen’i tercih etti. Sağlık-Sen Kocaeli Şubesi olarak, hizmetkârlığını üstlendiğimiz bu vazifeden alnımızın akıyla çıkmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sağlık-Sen’e güvenerek, yetkiyi bizlere veren çalışanlarımız şunu çok iyi bilmelidir ki, yetki emin ellerdedir.

ALDATMADAN, ALDANMADAN SENDİKACILIK YAPIYORUZ !

Bizler, üyelerimizden aldığımız yetkiyi amacına uygun şekilde kullanarak, çalışanlarımızın mali ve özlük haklarının korunması için mücadeleye devam edeceğiz. Sağlık-Sen olarak, aldanmadan ve aldatmadan sendikacılık yapıyoruz. Artık sağlık çalışanları; sorunlardan nemalanan, yöneticileri ne kadar eleştirirsem o kadar prim yaparım diye düşünen, çalışmayan, üretmeyen, yetkisiz-etkisiz, belli bir kesimin sendikası olmaktan öteye gidemeyen sendikalara kırmızı kart gösteriyor. Bizim başarımız ekip işidir. Bizim başarımızda işyeri temsilcilerimizin katkısı büyüktür. Hepsine verdikleri emekten dolayı teşekkür ediyoruz.

Bizler üyelerimizden aldığımız güçle, önümüzdeki dönemde daha büyük başarılara imza atmak için gayret göstereceğiz. Sağlık-Sen olarak diğerlerinin hayal bile edemediği başarılar elde ettik. Üyelerimizden aldığımız güçle, önümüzdeki dönemde mücadelemizi sürdüreceğiz.

PAYLAŞ :