Şimdi Vefa Zamanı...
07 Nisan 2020, Salı

Sağlık-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Kocaeli Şubesi olarak, ülkemizi etkisi altına alan Korona Virüs nedeniyle beraberliğe ve gönülden gönüle uzanan sevgi köprülerine en çok ihtiyaç olduğu bu günlerde sağlık çalışanlarına 21 adet çamaşır makinesi desteğinde bulunduk.

Sağlık-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Kocaeli İl Yönetimleri, İlçe Başkanlıkları ve Temsilcilerin katkılarıyla alınan beyaz eşyalar, Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney’e teslim edildi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Sağlık-Sen Şube Başkanımız Erdal Yıldırım; Sağlık Bakanlığımızın fedakâr sağlık çalışanları aracılığı ile verdiği bu amansız mücadeleye hep birlikte şahit oluyor ve Türk milletinin sağlık çalışanlarına olan desteğine gururlu bir şekilde şahitlik ediyoruz. Fedakâr sağlık çalışanlarımıza yapılan anlamlı jestleri; güzel sürprizleri gördükçe arkadaşlarımızın yükselen mücadele motivasyonuna şahitlik ediyor mutlu oluyoruz. Bizlerde çorbada tuzumuz olsun düşüncesi ile meslektaşlarımıza beyaz eşya desteğinde bulunduk.

Sağlık-Sen olarak, sağlık çalışanlarımızın moral motivasyonundan maddi ve manevi her türlü desteğe kadar her zaman yanında olduğunu dile getiren Yıldırım, Sağlık çalışanlarımız adeta Kurtuluş mücadelesinde olduğu gibi canla başla görevlerini yerine getirmektedir. Bu zorlu süreçte sağlık çalışanlarımıza önemli noktalarda desteğin artması gerekmektedir. Sağlık çalışanlarımızın ihtiyaçları noktasında tüm sendikalarımızdan, sivil toplum kuruluşlarımızdan ve iş adamlarımızdan destek bekliyoruz. Şuan sağlık ordumuz virüs ile mücadele halinde, tüm halkımızdan ve kamuoyundan sağlık çalışanlarımız için moral motivasyon ve enerji verici gıda takviye desteğinde bulunmaları istedi.

Memur-Sen İl Temsilcisi, Eğitim-Bir-Sen Kocaeli Şube Başkanı Şahin Yaşlık, dünyada ve ülkemizde yaşanan virüs nedeniyle yaşanan zor günleri el birliği ile aşacağımıza inanıyoruz. Bu amansız mücadelede gecesini gündüzüne katarak çalışan sağlık çalışanlarının her zaman yanlarında olduklarına dikkat çeken Başkan Yaşlık, bu zorlu süreçte meslek liselerimizdeki öğretmen ve öğrencilerimiz dezenfektan üretimi, halk eğitim kurumlarımızda ise maske ve siperlik üretimi yaparak ihtiyaç doğrultusunda sağlık çalışanlarımıza hediye etmektedir. Elini taşın altına koyarak bu süreçte destek olan tüm eğitim camiamıza teşekkür ediyorum. Sağlık çalışanlarımız adına yapılacak her türlü destek ve görev, bizler için gurur verici vazifedir dedi.

İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney konuyla ilgili yaptığı konuşmada, Bildiğiniz gibi ülkemizde salgın nedeniyle ciddi bir mücadele verilmekte. Özellikle sağlık çalışanlarımız bugünlerde hem manevi hem moral hem de maddi yönden desteğe ihtiyaçları var. Kamu kurum ve kuruluşları bu konuda ciddi bir birlik ve dayanışma içerisinde. Sağlık bakanlığımız şu anda sağlık çalışanlarımızla ilgili hiçbir şeyi eksik etmiyor. Ancak Sağlık-Sen ve Eğitim-Bir-Sen sendikalarımızın bu desteklerinden dolayı son derece mutluyuz. Maddi olarak değil, bizler için sembolik olarak çok büyük anlamı var. Kamu çalışanlarımızın desteğini hissetmek bizi çok mutlu etti. Kocaeli halkı sağlıkçılara sahip çıkıyor. Ben de buradan gece gündüz demeden bu işin tam göbeğinde mücadele veren sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyorum, dedi.

PAYLAŞ :