ACİL SAĞLIK HİZMETLERİ ZİYARETLERİMİZ
22 Mart 2020, Pazar

Acil Sağlık Hizmetleri İstasyon Ziyaretleri

Memur-Sen İl Başkanı, Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan ve İş Yeri Temsilcisi Afgan Özdemir T.C. İç İşleri Bakanlığı Kırıkkale 112 Acil Çağrı Merkezi ve Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonlarını ziyaret ettiler.

Acil sağlık hizmetleri çalışanlarımızın 22-28 Mart Acil Tıp Teknisyenleri ve Paramedik Haftasını kutlayan ve Moral motivasyon arttırmak amacı taşıyan Başkan Akdoğan ziyaretleri esnasında covit-19 (coronavirüs) kapsamında alınan önlemlere dikkat çekerek, ziyaretlerini bu şekilde gerçekleştirdi.

Ziyaretler esnasında tüm dünyanın ve ülkemizin yaşadığı pandemi hakkında görüş alış verişinde bulunuldu. Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan “Ülkemizin ve vatandaşlarımızın yaşadığı bu zorlu süreçte görevlerinden imtina etmeden fedakârca çalışan toplum sağlığını en önemli konusu haline getiren ve sağlık hizmetlerimizin sunumunda azami gayret gösteren tüm sağlık çalışanlarımıza can ı gönülden teşekkür ediyoruz ve mesai arkadaşlarımızın her birini ayrı ayrı ayakta alkışlıyoruz. Ayrıca bu hafta münasebetiyle de Acil Sağlık Hizmetlerinde çalışan tüm personelimizin 22-28 Mart ATT ve Paramedik haftalarını kutluyoruz.” Şeklinde görüşlerini ifade etti.

PAYLAŞ :