ATT ve PARAMEDİK HAFTASI KUTLU OLSUN
22 Mart 2020, Pazar

22-28 Mart Acil Tıp Teknisyeni ve Paramedik Haftası Kutlu Olsun

Acil Sağlık Hizmetleri; temelinde azim, fedakarlık ve özveri bulunan halkımızın zor anlarında ihtiyaç duyduğu sağlık hizmetidir. Son yıllarda sağlık sistemimizin vitrini konumunda bulunan acil sağlık hizmetleri şüphesiz sağlık alanda büyük bir özveri ile çalışarak sağlık hizmeti sunumunda büyük katkı yapmaktalar.

Acil Tıp Teknisyeni ve Paramedik Haftası’nda amaç; Acil Tıp Teknisyeni ve Paramedikleri meslek ortak paydasında buluşturarak, acil sağlık sisteminde yer alan bütün sağlık çalışanları arasında birlik, beraberlik ve dayanışma ortamını sağlamak kadar, acil sağlık hizmetleri ve ilk yardım konusunda halkımızı bilinçlendirmek ve kamuoyunu doğru bilgilerle aydınlatmaktır.

Bugün öyle bir insan topluluğu var ki başka hayatlara hayat olan, insanın o en zor anında onların dünyasına dokunan…

Kimi zaman ölümle yaşam arasındaki o ince çizgide bir çift el ve koca yürekleriyle insanın yaşama tutunmasını sağlayan…

Tüm Sağlık Camiası olarak hep birlikte omuz omuza çalışarak, ülkemizde sağlık hizmetlerinin standardını yükseltebilmek, çalışma hayatında yaşadığımız sorunları en asgariye indirebilmek dileği ile..

22-28 Mart Acil Tıp Teknisyeni ve Paramedik Haftamızı tebrik ediyor; kurtarılacak hayatlar adına hepinize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

PAYLAŞ :