YÜKSEK İHTİSAS HASTANESİ YEMEKHANE ZİYARETİ
26 Şubat 2020, Çarşamba

YÜKSEK İHTİSAS HASTANESİ YEMEKHANE ZİYARETİ

Memur-Sen İl Başkanı, Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan, Yüksek İhtisas Hastanemiz Yemekhane ve mutfak bölümünü ziyaret etti. Yüksek İhtisas Hastanesi yemekhanesinde mesai arkadaşlarımız ile birlikte öğle yemeğini yedikten sonra yemekhane personeli ile bir araya geldi.

Ziyaret esnasında yemek hizmetinin hazırlanması, sunulması, fiziki koşullar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Personel ve hastaların yemeği ara öğünler diyet yemekleri ve kahvaltı dahil toplam 4600 kişiye yemek verilmektedir. İl Sağlık Müdürlüğü, Semt polikliniği,  Keskin Devlet Hastanesi, Amatem, Toplum Ruh Sağlığı çalışanlarına yemek çıkaran birimimizde çalışan personelimizden bilgi aldı. Alınan bilgilere göre sunulan yemek hizmetinde hazırlanma ve sunum aşamasında maksimum düzeyde hijyen kurallarına dikkat edildiği, yemeklerin kaliteli malzeme kullanılarak özenle pişirildiği ifade edildi.

Yemekhane hizmetinden faydalanan personel ile görüşmelerde ise bu hizmetten duyulan memnuniyet, yemeklerin lezzetli olduğu ifadeleri ile dile getirildi.

Ziyaretler sonrasında açıklama yapan başkan Akdoğan, “Konfederasyonum, sendikam ve şahsım olarak personelimiz ile bir arada olmaktan onur duyuyor mutlu oluyoruz. Bugün de bize Yüksek İhtisas Hastanemiz yemekhanesinde personel ile bir arada yemek yemek nasip oldu.

Bu gibi hizmet konularında memnuniyet oranı son derece önemli ve son derece dikkate değer bir durumdur. Bu konuda her ne kadar bu hizmeti alan herkesi yüzde yüz memnun edebilmek mümkün olmasa da memnuniyet oranını yüksek tutmak asıl olandır. Damak tadı dediğimiz şey kişilere göre göreceli bir kavramdır. Toplu şekilde sunulan yemek hizmeti bu açıdan bakıldığında basit ve sıradan bir iş değildir. Üretilen ve sunulan yemek dışında çevresel etkenlerde son derece önem taşımaktadır. Uygun ve temiz bir ortamda personelimize yaraşan bir şekilde bu hizmetin sunulması bizler için de son derece önemlidir. Bu noktada bu ifade ettiğim konular bütününde daha evvelden de Hastane yönetimimizle birçok kez görüşüp uygun koşulların sağlanması yönünde fikir alış verişinde bulunduğumuz olmuştur. Bu görüşmelerle ilgili gerek İl Sağlık Müdürümüz gerekse Hastane Başhekimimizle görüşmeler yapılarak imkanlar dahilinde ilerleyen zamanlarda Personelimizin faydasına olacağını düşündüğümüz her konuyu dile getirmekten asla geri durmadık. Bu günden sonra da dile getirmeye devam edeceğiz.

Yemekhane koşullarımız her geçen zaman sonrasında daha iyi ve daha güzel bir hale getirildi. Bu sebepten dolayı bu konu hakkında emeği geçen başta Sayın Başhekimimiz olmak üzere Hastane müdürümüz, müdür yardımcılarımız ve bu birimde emek veren tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Personelimizin memnun olması bizim de memnuniyetimizin yegane kaynağıdır.

Gelişimin ve değişimin bir sınırı bir sonu yoktur. Özellikle hizmet sektöründe bu değişimler gelişimler kaçınılmaz gerekliliktir. Zaman içerisinde yeni ihtiyaçlar açığa çıktıkça, bu ihtiyaçları dile getirmek ve imkanlar dahilinde yapılacak tüm çalışmalara katkı sağlama noktasında elimizden gelen gayreti göstermekten onur duyarız. Çözüme katkı sağlamak gibi bir düsturla daha iyiye daha güzele vesile olabilmek adına çalışmalarımız devam etmektedir.” Şeklinde görüşlerini ifade etti.

PAYLAŞ :