BAŞSAVCIMIZDAN İADE-İ ZİYARET
18 Şubat 2020, Salı

BAŞSAVCIMIZ’DAN İADE-İ ZİYARET

Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcımız İbrahim KESKİN, İl Başkanlığımıza iade-i ziyaret gerçekleştirdiler. Memur-Sen İl Başkanımız Recep Akdoğan ile Bem Bir-Sen Şube Başkanı Tuncay Bulut, Toç Bir-Sen Şube Başkanı Hacı Yılmazer, Büro Memur-Sen Şube Başkanı Ali Toprak ziyarette hazır bulundular. 

Başsavcımızın nazik ziyaretleri sırasında İl Başkanımız Akdoğan “Memur-Sen İl Başkanı olarak Konfederasyonum, Yönetim Kurullarım, Bağlı sendika kollarım ve bize gönül veren tüm üyelerimiz adına Sayın Başsavcımıza teveccühünden dolayı teşekkür eder, ziyaretlerinden onur duyduğumuzu ifade etmek isterim.

Memur Sen Konfederasyonumuz ve bağlı tüm şube başkanlıklarımız ile birlikte “Anayasa, yasalar ve Türkiye Cumhuriyeti'nin taraf ve üye devlet olarak bağlı olduğu uluslararası sözleşme ve şartlardan doğan hak ve yetkilerine dayanarak üyelerinin ortak ekonomik, sosyal, kültürel ve demokratik hak ve menfaatlerini adalet ve eşitlik ilkelerine göre korumak ve geliştirmek için gerekli çalışmayı yapar.” misyonuna sahiptir. Bu doğrultuda özelde; üyelerinin ortak ekonomik, sosyal, kültürel, özlük, mesleki, hak ve menfaatlerini korumayı ve geliştirmeyi genelde ise; ülkemizde cereyan eden her türlü haksızlık ve hukuksuzluğa karşı çıkmayı temel amaç sayar. Bu amaçların gerçekleştirilmesinde evrensel insan haklarına ve Anayasaya dayanan demokratik, laik, sosyal adalet ve hukuk devleti anlayışı içinde çalışır.” Şeklinde konfederasyonumuzun kuruluş gayesi ve çalışmaları hakkında bir konuşma gerçekleştirdi.

Memur-Sen İl Başkanımız Recep Akdoğan, Ziyaretten duyduğumuz memnuniyetin bir ifadesi olarak Sayın Başsavcımız İbrahim KESKİN’e plaket takdim etti. Akabinde karşılıklı memnuniyet ifadeleri ile ziyaret sonlandırıldı.

PAYLAŞ :