ZİYARETLERİMİZ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR
16 Şubat 2020, Pazar

ZİYARETLERİMİZ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR.

Memur-Sen İl Başkanı, Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan, Şube Başkan Yardımcısı Murat Özdağ, Destek ve Kalite Hizmetleri Müdür Yardımcısı ve İş Yeri Temsilcimiz Fatih Yılmazer, İş Yeri Temsilcimiz Kamile Baran, Kadın Kolları Komisyon Üyemiz Şeyma Gökkaya ile birlikte Yüksek İhtisas Hastanesi Göğüs Servisinde görev yapan çalışma arkadaşlarımızı ziyaret ettiler. Ziyarete Yüksek İhtisas Hastanemiz Başhekimi Uzm.Dr.Tolga Demirel İştirak ettiler. Ziyaret esnasında başkan Akdoğan konuşmasında;

“Şahsım ve ekibim sahadan hiçbir şekilde kopmadık. Sürekli sahada sürekli mesai arkadaşlarımız ile birlikteyiz. Mesai arkadaşlarımızla zamanımızı paylaşmaktan son derece memnun oluyor mutluluk duyuyoruz. Burada bizleri sıcak bir şekilde karşılayan ve ağırlayan meslektaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

Sağlık-Sen Şube olarak bizimle birlikte yol yürüyen ve yürümek isteyen herkese kapımız da gönlümüz de açıktır. Bizimle birlikte yol yürümek isteyenlerle, bir saygı ve sevgi çerçevesi içerisinde, gerçek sorunlara odaklanarak çalışma gayretindeyiz. Bu kapsamda enerjimizi mesaimizi harcamaktan onur ve mutluluk duymaktayız. Bilinsin ki asla geri durmak gibi bir niyetimiz de yok.

Aralıksız bir şekilde sahadan bilgi alıyor, sıkıntıları sorunları ve talepleri anı anına değerlendirmeye gayret gösteriyoruz.

Sorunların çözümünde İdari amirlerimizin bize, bizim de onlara desteğimiz son derece önem taşımaktadır. Her zaman ifade ettiğimiz gibi istişare içerisinde imkanlar dahilinde çözüm merkezli bir arada olmayı uygun buluyor ve öyle de davranıyoruz.

Sağlık hizmeti tepeden tırnağa bir bütün, bir ekip eşidir. Bu anlamda sektörümüzde çalışan mesai arkadaşlarımızın tamamını bir bütün olarak görüp o şekilde değerlendirmekteyiz.

Bu vesile ile bizleri kırmayarak, ziyaretimize iştirak eden sayın Başhekimimiz Uzm.Dr.Tolga Demirel’e sahada mesai arkadaşlarımızı bire bir dinleyerek çözüme katkı sağladığı için tüm mesai arkadaşlarımız adına teşekkürlerimizi ifade etmek isterim.” şeklinde görüşlerini ifade ettiler. Akabinde bu güzel ve samimi ziyaretimiz sonlandırıldı.

PAYLAŞ :