ZİYARETLERİMİZE ARA VERMİYORUZ.
15 Şubat 2020, Cumartesi

ZİYARETLERİMİZE ARA VERMİYORUZ.

Memur-Sen İl Başkanı, Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan, Sağlık-Sen Şube Başkan Yardımcısı Özcan Uca, Sağlık-Sen Şube Engelli Komisyon Başkanı Kudret Özçam Kırıkkale İl Sağlık Müdürlüğü Personel ve Destek Hizmetleri Başkanlığı Teknik Hizmetleri Birimini ziyaret ettiler. Sıcak ve samimi bir şekilde gerçekleşen ziyarette Başkan Akdoğan,

“Şube Başkanlığı olarak şahsım, Yönetim Kurulum, Engelli ve Kadın Kolları Komisyonlarım ve Kıymetli Temsilcilerimiz ile birlikte sürekli sahadan bilgi alıyor, sıkıntıları sorunları ve talepleri anı anına değerlendirmeye gayret gösteriyoruz. Öyle ki sorunlar bize personelimiz tarafından yansıtılmadan biz çözüm için neler yapabileceğimizi konuşuyor oluyoruz.

Şahsım ve ekibim sahadan hiçbir şekilde kopmadık. Sürekli sahada sürekli mesai arkadaşlarımız ile birlikteyiz. Mesai arkadaşlarımızla zamanımızı paylaşmaktan son derece memnun oluyor mutluluk duyuyoruz.

Genel Merkezimizde bulunan üst yönetim kurulumuzda tıpkı bizim burada olduğumuz gibi sürekli sahanın nabzını takip ediyor, çözüm bekleyen sorunların üzerine gidiyor. Bir süredir talep edilen ve Şube Başkanlıklar ile birlikte Genel Merkezimizin yoğun çabaları ile açılmasına vesile olduğumuz Görevde yükselme ve Unvan değişikliği sınavı yaklaşmakta. Bu konuda başvuruda bulunacak tüm arkadaşlarımıza şimdiden başarılar temenni ederiz. Bilsinler ki Sağlık-Sen Şube Başkanlığı olarak desteğimiz onlarladır.” Şeklinde görüşlerini ifade ettiler.

Görüş alış verişlerinin yapıldığı sıcak bir muhabbet havasında geçen ziyaretimiz karşılıklı memnuniyet ifadeleriyle sonlandırıldı.

PAYLAŞ :