Kokuşmuş Fikirler Kokuşmuş Beyinlerde Çıkar
01 Şubat 2020, Cumartesi

Kadın Kolları Başkanımız Zedef GÜVENDİ;

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Yeşim Meltem Şişli İSMEK yöneticilerinin bekâr mı evli mi sorgulaması yaparak özel hayata müdahale ediyor. Buda yetmezmiş gibi bu kadar çok bekâr olmaz diyerek bir kadın olarak, kadınların yalnız başlarına yaşayamayacağını ima ediyor buda yetmiyor parti düzenleyip itfaiyecileri çağırın diyerek hem itfaiye mesleğini hem çalışanlarını zan altında bırakıyor. İnsanın fikri neyse zikri de odur derler atalarımız. Kendisinin itfaiye çalışanlarına bir zaafı olduğunu düşündürüyor.

Büyük şehirde liyakat esaslı bir atama yapıldığını da düşünmüyorum eğer böyle bir atama yapılsaydı. Anayasamızda özel hayatın gizliliğini maddesini bilir ve bu suçu işlemezdi, anayasa bilgisi yoksa bile çalışmış olduğu zamanları göz önüne aldığımızda çalışanlar arasında din, dil, ırk ve cinsiyet gibi ayrımların yapılmasının suç olduğunu da biliyor olması gerekmez miydi? Hem anayasa hakkında bir haber hem çalışma hayatından bir haber nasıl bu kadar yıl çalışmış tecrübe etmiş anlamak gerçekten araştırma konusu.

Öğrenemeyeceğiniz bir şey var Sayın Şişli, kadınlar tabii ki yalnız yaşayabilir evlenmek zorunda değillerdir. Bunu bir kadın olarak önce sizin bilmeniz ve anlamanız gerekmektedir. Konuşmadan önce düşünmenizi tavsiye ediyoruz söylediğiniz kelimelerin ne anlama geldiğini bilmiyorsanız okullardan nasıl mezun oldunuz bu şekilde konuşuyorsunuz gerçekten tüm kadın grupları adına biz sizden utandık. Sizi hem kadınlardan hem itfaiye mensubu çalışanlardan özür dilemeye davet ediyoruz.

Son olarak belirtmek isteriz ki burası Türkiye Cumhuriyeti herkesin kendince özgürlüğü vardır. Türklerin yönettiği hiçbir devlette din, dil ve ırk baskısı yapılmamıştır. Yani kısaca o burnunuza gelen koku başörtülü kadınlardan değil kokuşmuş beyninizden gelmektedir.

PAYLAŞ :