Üyelerimize Özel Mesleki Sorumluluk Sigortası Anlaşması İmzalandı
22 Ocak 2020, Çarşamba

Sağlık-Sen Kocaeli Şubesi olarak Mry Sigorta ile yapılan anlaşmada, Hekim Dışı Sağlık Çalışanlarımıza "Mesleki Sorumluluk Sigortası" anlaşması imzalandı.

Yapılan anlaşmada Türk Nippon Sigorta ile sağlık çalışanlarımız artık güvence altında. 200 TL’lik prim karşılığı (kredi kartına taksitli) üyelerimiz olay başına 100 Bin TL, yıllık ise 200 Bin TL’lik Mesleki Sorumluluk Sigortası teminatına kavuşacaklar.

Üyelerimiz mesleki sorumluluk sigortasından yararlanmak için Mry Sigorta ile irtibata geçebilirler. Poliçe işlemleri tamamlandıktan sonra üyelerimize mail ve kargo ile poliçeleri iletilecektir. Bunların dışında mesleki sorumluluk sigortası ile ilgili detaylı bilgi almak isteyenler 0533 024 04 60 - 0532 062 02 99 - 0242 228 44 55 (Mry Sigorta)'yı  arayabilirler.

Yapılan anlaşma ile ilgili bir açıklama yapan Şube Başkanımız Erdal Yıldırım; “ Sağlık çalışanlarımız görevleri nedeniyle bazen istenmeyen durumlarla karşılaşabiliyorlar ve ağır tazminatlarla uğraşmak zorunda kalıyorlar. Doktorlara yönelik mesleki sigortanın hayata geçmesinin ardından bizde diğer sağlık çalışanlarımızın için kendilerini risklere ve ağır tazminatlara karşı koruyacak bir mesleki sigorta anlaşmasını yaptık. Üyelerimiz için hayırlı olsun. Sağlık-Sen olarak sosyal sorumluluğumuz gereği bu tür anlaşmaları hayata geçirmeye devam edeceğiz. Üyelerimizin her sorununa çözüm üretmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi. Üyelerimize Hayırlı olsun

 

PAYLAŞ :