MEMUR-SEN SERİ ZİYARETLERİNE ARA VERMİYOR
22 Ocak 2020, Çarşamba

MEMUR-SEN SERİ ZİYARETLERİNE ARA VERMİYOR

Memur-Sen İl Başkanı Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan, Memur-Sen İl Başkan Yardımcısı Diyanet-Sen Şube Başkanı Ünal Uzun, Bem-Bir-Sen Şube Başkanı Tuncay BULUT, Toç-Bir-Sen Şube Başkanı Hacı Yılmazer, Büro Memur-Sen Şube Başkanı Ali Toprak ve Bayındır Memur-Sen Şube Başkanı Mehmet Köksal ile birlikte İl Sağlık Müdürümüz Dr.Murat Ağırtaş’ı makamında ziyaret ettiler.

Memur-Sen Konfederasyonumuza bağlı sendika başkanlarımız kendi alanları ile ilgili bilgi paylaşımında bulundular.  İl Sağlık Müdürümüz Dr.Murat Ağırtaş ilimizde gerçekleştirilen sağlık yatırımları ve faaliyetleri hakkında bilgi aktardılar. Nezaket ziyareti sırasında Memur-Sen İl Başkanımız Recep Akdoğan yapmış olduğu konuşmasında “İl Sağlık Müdürüz Dr.Murat Ağırtaş ilimizde uzun yıllar hizmet verdikten sonra, Bakanlık nezdinde görevler almıştır. Gerek bakanlıktaki tecrübeleri gerekse de ilimizi tanıma noktasındaki tecrübeleri ile ilimiz çerçevesinde sağlık alanında isabetli tercihler ve planlamalar yapılmasını sağlamıştır. Bu durum ilimiz için oldukça faydalı bir durumdur.

Gerek sağlık yatırımları gerekse de hekim açığının giderilmesi noktasında Sayın Valimiz Yunus Sezer, Milletvekilimiz Ramazan Can, Belediye Başkanımız ve İl Bürokratlarımız ile birlikte istişare ederek çalışmalar yapmaktayız. Zaman zaman bu çalışmaların neticesini de olumlu olarak almaktayız. Bu istişareler esnasında STK olarak bizler ihtiyaç noktasında sahadan aldığımız bilgileri, geri dönüşleri, paylaşmaktayız.

Bugün burada Memur-Sen ailesi olarak; gerek sağlık yatırımları gerekse de hekim açığının giderilmesi noktasında yapılan çalışmalarda emeği geçen İl Sağlık Müdürümüz Dr.Murat Ağırtaş’a teşekkür ederiz. Gıyaben bu çalışmalarda emeklerini esirgemeyen Sayın Valimize, Milletvekilimize, Belediye Başkanımıza tüm bürokratlarımıza bu vesile ile teşekkürlerimizi iletmek istiyorum.

Memur-Sen ailesi olarak bizler çözüm odaklı yapılacak her türlü çalışmanın içerinde yer almayı öncelikle vazife ve bir onur olarak görmekteyiz. Bu tip çalışmalara kayıtsız kalmayacağımız, emeğimizi katkımızı esirgemeyeceğimizi, her daim ilimiz ve çalışanlarımızın yanında olacağımızı onların faydasına olacak faaliyetlerde bulunmaktan geri durmayacağımızı ifade etmek istiyorum.” şeklinde değerlendirmelerde bulundu. Akabinde İl Müdürümüz Dr.Murat Ağırtaş’a çalışmalarından dolayı plaket takdim edildi. Sayın İl Sağlık Müdürümüz ziyaretimizden ve çözüm odaklı katkılarımızdan dolayı teşekkürlerini ifade ettiler. Sıcak ve samimi geçen ziyaret bu şekilde sonlandırıldı.

PAYLAŞ :