KARAMAN ŞUBESİ'NİN 3. OLAĞAN GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİ
22 Aralık 2019, Pazar

Sağlık-Sen Karaman Şubesi’nin 3. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Genel Kurulda tek aday olan Beytullah Bayır şube başkanı seçildi.

Genel kurula hitap eden Genel Başkan Yardımcısı Şemsettin Karadoğan, hak, adalet ve eşitlik ilkeleri ile sendikal mücadele yaptıklarını belirterek, "Biz sorumlu sendikacılık yapan bir teşkilat olarak günü kurtarma derdiyle hareket etmiyoruz. Yıkmayı değil yapmayı, kutuplaştırmayı değil birleştirmeyi esas alıyoruz. Ülke hepimizin. Sağlık ve sosyal hizmet çalışanları, savaşta da barışta da hizmet üretiyor. O nedenle yüklerini hafifletmek, sorunlarına kalıcı çözümler üretmek gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Karadoğan, Sağlık-Sen Genel Merkez adına yeni yönetme başarılar diledi.

Aslan: Yetkililere Çözüm Önerilerini Sunuyoruz

Genel Kurulda Divan Başkanı olan Genel Başkan Yardımcısı Abdülaziz Aslan'da, sağlık çalışanlarının kutsal bir görev yaptıklarının altını çizerek, "Sağlık çalışanlarımız her koşulda insanımızın sağlığı için mücadele veriyor, gece gündüz demeden insanımıza hizmet ediyor.  Bizde sizler için mücadele etmekten onur duyuyoruz. Sorunların çözümü için hem sahada tepkimizi gösteriyor hem de yetkililerle görüşerek çözüm önerimizi sunuyoruz. Mücadelemiz sağlık çalışanlarının mutlu ve huzurlu olması içindir"  şeklinde konuştu.

Şube Başkanı Bayır: Büyük Bir Davayı Omuzladık

Yeni seçilen Karaman Şube Başkanı Beytullah Bayır, eski Şube Başkanı İdris Güneş'e hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Şube Başkanı Bayır, büyük bir davayı omuzladıklarını dile getirerek, "Mücadeleyi kaldığımız yerden devam ettiriyoruz. Bu teşkilat oldukça sorunların üzerinden hep birlikte geleceğiz"  dedi.

Sağlık-Sen Karaman Şubesinin yönetimi şu isimlerden oluştu:

Şube Başkanı Beytullah Bayır, Şube Sekreteri Mesut Etik,Teşkilattan Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Acaruygun, Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Güvener, Basın ve İletişimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ahmet Hakan Şenel, Mevzuattan Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Çelebi, Eğitim ve Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ayşe Gezgin..

PAYLAŞ :