BİTLİS ŞUBESİ’NİN 3. OLAĞAN GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ
16 Aralık 2019, Pazartesi

Sağlık-Sen Bitlis Şubesi’nin 3. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Genel Kurulda tek aday olan Şube Başkanı Mehmet Baki Kaya güven tazeledi.

 

 

Genel Kurula hitap eden Genel Başkan Yardımcısı Abdülaziz Aslan, sağlık ve sosyal hizmet çalışanları için çeyrek asırdır mücadele ettiklerini belirterek, “Hak mücadelesinde, sürdürdüğümüz bu kutlu yolculuğumuzda en büyük güç ve desteği başta teşkilatımız olmak üzere bütün sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarından alıyoruz. Bir avuç insanın başlattığı bu mücadele bugün 250 bini aşan büyük Sağlık-Sen ailesini oluşturuyor. Bu kutlu dava tüm teşkilatımızın omuzlarında daha da güçlenmeye devam ediyor. Türkiye’de sendikal mücadelenin sadece ücretten ve kazanımdan ibaret olmadığını gösterdik. Haksızlıklar karşısında nasıl dik durulacağını tarihe altın harflerle yazdırdık” ifadelerini kullandı.

Ayrıca Bitlis Şubesi’nin 3. Olağan Genel Kurulu hayırlara vesile olmasını temenni eden Aslan, Mehmet Baki Kaya ve yeni şube yönetimine de başarılar diledi.

Şube Başkanı Kaya: 25 Yılda Büyük Yol Aldık

Güven tazeleyen Şube Başkanı Mehmet Baki Kaya, Sağlık-Sen’in 25 yılda büyük mesafeler aldığını belirterek, “2004 yılının Temmuz ayında görevi devir aldığımda Bitlis’te üye sayımız çok düşüktü. Bugün bine yakın üyemizle toplumun sorunlarıyla ilgilenmeyi kendimize hedef olarak belirledik. Dünya mazlumlarının sıkıntılarına sessiz kalmayarak, basın açıklamaları ve mitingler düzenledik” dedi.

Genel Kurula Genel Başkan Yardımcısı Abdülaziz Aslan’ın yanı sıra Ağrı Şube Başkanı Fevzi Mağal, Bingöl Şube Başkanı Bilal Arslan, Hakkari Şube Başkanı Orhan Tanyürek, Muş Şube Başkanı Fehmi Kuzey Vurar ve Siirt Şube Başkanı Vesim Eviz katıldı.

Bitlis Şubesinin yönetimi şu isimlerden oluştu:

Şube Başkanı Mehmet Baki Kaya, Şube Başkan Vekili Mahmut Tokel, Teşkilattan Sorumlu Başkan Yardımcısı Saffet Duruer, Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Kerem Kılıvan, Basın ve İletişimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Fatih Kurt, Mevzuattan Sorumlu Başkan Yardımcısı Hüseyin Saldanlı, Eğitim ve Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Nezvzat Işıkgör.

PAYLAŞ :