ZİYARET
24 Kasım 2019, Pazar

 

 

 

 

 

 

 

Sağlık Sen Yönetim Kurulu olarak ,Şehit Mehmet Kılınç Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekim Dt. Fuat DEMİRTAŞ  temsilcilerimiz ile birlikte  makamında ziyaret ettik. Yakın ilgi ve alakadan dolayı kendilerine teşekkür ederiz.

Yöneticiler , idareciler, üyelerimizi ve çalışanları ziyaret ettik. görüş alışverişinde bulunduk. Çalışanların taleplerini, temennilerini ve şikayetlerini dinleyerek çözüm bulmak için kurum amirlerine ve Bakanlığa  iletmek üzere gerekli çalışmalar yaptık. Göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederiz. Sağlık son derece önemli bir durumdur. Sağlık yokluğunda kıymetini hissettiğimiz bir alandır. Bunun için herkesin sağlığına çok dikkat etmesi gerekir. Kendi vücudumuzu çok hoyratça kullanıyoruz. En rahat taviz verebildiğimiz şey insanın kendisi ve ailesi oluyor. Dolayısıyla da bir müddet sonra hastalıklar meydana geliyor. Sağlıkçılarımız da zor şartlarda çalışıyorlar onları tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

İşyeri Temsilcilerimiz Sayın Bedri KARAKUŞ , Sayın Nursel AKYÜZ yapmış olduğu üye çalışmalarından ve özverilerinden dolayı kendilerine teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.


FOTO GALERİ



PAYLAŞ :