PROMOSYON ANLAŞMASI CAMİAMIZA HAYIRLI OLSUN
26 Kasım 2019, Salı

MAAŞ PROMOSYON ANLAŞMASI TÜM SAĞLIK CAMİAMIZA HAYIRLI OLSUN

Kırıkkale İl Sağlık Müdürlüğü ve Yüksek İhtisas Hastanesi personeli kapsamında Maaş Promosyon ihalesi düzenlendi.

Kırıkkale geneli yetkili olan sendikamız Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanlığı ihaleye komisyon üyesi olarak dahil oldu. Sağlık-Sen Şube Başkanlığı’nı temsilen Şube Başkanı Recep Akdoğan ihale öncesinde yapmış olduğu açıklamada “Kırıkkale İl Sağlık Müdürlüğü ve Bağlı Kuruluşlar ile Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesini tek çatı altında birleştirmenin personelimizin yararına olacağı düşünülerek diğer illerde de örneğini gördüğümüz birleştirme teklifimize olumlu yanıt veren İl Sağlık Müdürümüz Sayın Dr. Murat Ağırtaş’a tüm çalışma arkadaşlarımız adına teşekkür ederiz. İhale öncesinde gerek hazırlanan şartnamede görüşlerimizi bildirdik gerekse ihale öncesi personel faydasına bankalarla birebir görüşmeleri gerçekleştirdik. İhale neticesinde personelimizin gerek doğrudan gerekse de dolaylı olarak maddi kazancının fazla olması amacıyla yoğun bir dizi görüşmeleri yaparak ihaleye hazırlandık. İhalenin tüm sağlık personelimize şimdiden hayırlı olmasını diliyorum.” Şeklinde görüşlerini ifade etti.

Promosyon anlaşması ihalesine geçildi. Halkbank, Yapı ve Kredi Bankası, Vakıfbank, Akbank, Türkiye İş Bankası, Garanti Bankası, Denizbank ve Ziraat Bankası’nın katılımlarıyla toplamda 8 banka ihalemize iştirak sağladılar. İlk tura geçilmeden önce teşekkürlerini ifade eden Halkbank ihalenin ilk turuna katılmadan ihaleden çekildiklerini belirttiler. İlk turda teklifleri sonrasında Vakıfbank, Garanti Bankası ve Deniz Bank’ın çekilmesi ile diğer turlara geçildi. Dördüncü tur devam ederken teşekkürlerini ifade ederek Yapı ve Kredi Bankası ihaleden ayrıldı. Altıncı tur sonucunda Akbank ve Türkiye İş Bankası ihaleden çekildiğini beyan etti. Altı Tur sonrasında 104x36 ay olarak Ziraat Bankası ihaleyi kazanarak promosyon ihalesi sona erdi. Bahsedilen miktarın tamamı personelin hesabına tek seferde peşin ödeme şeklinde yapılacaktır.

İhale bitimiyle söz alan Başkan Akdoğan Ziraat Bankası Yetkililerine Sendikamız hatırına tekliflerini bir kez daha yükseltmeleri ricasında bulundular. Bunun sonucunda Ziraat Bankası Yetkililerinin Genel Merkezleri ile tekrar tekrar görüşmeleri sonucunda jest artırımı ihtimalini saklı tuttular.
İhale sonrasında söz alan Kırıkkale Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan yapmış olduğu açıklamasında “Bugün burada bu ihaleye teklif vererek katılım gösteren Tüm Bankalarımıza, ihalemizi izlemek üzere katılım gösteren tüm personelimize can-ı gönülden teşekkürlerimi ifade etmek isterim. Bugün bir kez daha herkes gördü ki iyi niyetle sağlık teşkilatımızın faydası baz alınarak son derece güzel bir ihaleyi gerçekleştirdik. İhalenin bu şekilde olmasına katkı sağlayan başta İl Sağlık Müdürümüz Sayın Dr.Murat Ağırtaş beye, İhale Komisyonuna ve burada olan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Son teşekkürümü ise tüm çalışanlarımız adına Ziraat Bankası yetkililerine ediyorum. İhalenin öncesinde ve ihale esnasında tıpkı bizlerin yaptığı gibi dik durdular. Sağlık camiasının bir kez daha yanında yer aldılar. Sağlık-Sen olarak bizlerde devletimizin bir kuruluşu olan Ziraat Bankası’nın yanında yer almaya devam edeceğiz.” Şeklinde görüşlerini ifade ettiler.

Habere ait video linkleri 

Video 1

Video 2

Video 3

PAYLAŞ :