AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI HAFTASINI KUTLUYORUZ
25 Kasım 2019, Pazartesi

21-27 KASIM DİŞ HEKİMLERİ HAFTASINI KUTLUYORUZ.

Memur-Sen İl Başkanı Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan, Sağlık-Sen Şube Yönetim Kurulu, İş Yeri Temsilcileri Kadın Kolları Komisyonu ve Engelli Komisyonu ile birlikte Kırıkkale Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi ve Kırıkkale Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde ziyaretlerde bulundular.

Memur-Sen İl Başkanı Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan, Yönetim Kurulu, K,Ü,Diş Hekimliği Fakültesi İş Yeri Temsilcisi Kenan Madak İle birlikte Kırıkkale Üniversitesi Diş Hekimliği Fakülte Dekanı Prof.Dr.Ali Erdemir’i ve Dekan Yardımcısı Doç.Dr.Mehmet Zahit Adışen’i makamlarında ziyaret ederek “Diş Hekimleri Haftası” kutlandı. Akademik kadro ve Diş Hekimlerimizin çalışma koşulları hakkında bilgi alış verişinde bulunuldu. Dekan ve Dekan Yardımcımız Memur-Sen İl Başkanı Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan ve ekibine Haftanın anlam ve önemine gösterdiği hassasiyetlerinden ötürü teşekkürlerini ifade ettiler.

K.Ü.Diş Hekimliği Fakülte ziyareti sonrası Başkan Akdoğan ve beraberindeki heyet Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde “Diş Hekimleri Haftası” münasebetiyle temsilen Kırıkkale Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Sayın Dr.Dt.Abdullah ÜÇER’i makamında ziyaret ederek çiçek takdim ettiler. Ziyaret esnasında diş hekimlerimizin, aylık performansları ve çalışma koşulları konularında görüşmeler gerçekleştirildi. Sayın Başhekimimiz; Memur-Sen İl Başkanı Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan ve ekibine haftanın anlam ve önemine gösterdiği hassasiyetlerinden ötürü teşekkürlerini ifade etmelerinin ardından ziyaretler sonlandırıldı.

PAYLAŞ :