Karadoğan ve Aslan Kırşehir Şubesi’nin Teşkilat Toplantısına Katıldı
18 Kasım 2019, Pazartesi

Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcıları Şemsettin Karadoğan ve Abdülaziz Aslan Kırşehir Şubesi tarafından düzenlenen teşkilat toplantısına katıldı.

Toplantıda konuşan Genel Başkan Yardımcısı Şemsettin Karadoğan, Memur-Sen ve Sağlık-Sen teşkilatlarının sağlam temeller üzerine kurulu olduğunu dile getirerek, “Kırşehir Şubesi’nin geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurulu hayırlı olsun. Göreve gelen arkadaşlarımıza başarılar. Bizler çeyrek asırdır milletimizin değerleri ile hak mücadelesi veriyoruz. Yetkiyi aldığımız günden bu yana eğilmeden, dik durarak mücadele veriyoruz. Onun için bütün teşkilat mensuplarımızla her alanda mücadele etmeye devam ediyoruz. Bu teşkilat sizlerin sayesinde buralara geldi. Bu teşkilat için alın teri akıtan tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Aslan: Hedefimiz Daha da Güçlenmektir


Genel Başkan Yardımcısı Abdülaziz Aslan ise sağlık ve sosyal hizmet çalışanları için mücadele etmekten gurur duyduklarını belirterek, “Sağlık ve sosyal hizmet kolunda Türkiye'nin en büyük örgütlü gücü ve bağımsız sivil toplum hareketi olarak, sendikal hareketimizin önceliğinin her zaman kamu görevlilerinin hak ve çıkarları olduğunun altını çiziyoruz.  Hedefimiz sendikal bağımsızlığımızı ve gücümüzü,  medeniyet değerlerimizden ve üyelerimizden alarak ilkesel duruşumuzla daha da güçlenmektedir" diye konuştu.

Şube Başkanı Yücesan: Çalışanımızın Yanında Olmaya Gayret Ediyoruz


Kırşehir Şube Başkanı Yasin Yücesan’da, sahanın sorunları için en iyi şekilde mücadele ettiklerini ifade ederek, “Teşkilatımızla Kırşehir’de sağlık çalışanımızın yanında olmaya gayret ediyoruz. Sağlıkta yaşanan sorunların önüne geçebilmek ve çalışan odaklı çalışmalar yürütmek için mücadele ediyoruz” dedi.

 

PAYLAŞ :