ŞUBE BAŞKANLIĞIMIZDAN KARAKEÇİLİ ZİYARETİ
18 Kasım 2019, Pazartesi

SAĞLIK-SEN KIRIKKALE ŞUBE BAŞKANLIĞI’NDAN KARAKEÇİLİ ZİYARETİ

Memur-Sen İl Başkanı Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan, Sağlık-Sen Şube Yönetim Kurulu, İş Yeri Temsilcileri Kadın Kolları Komisyonu ve Engelli Komisyonu ile birlikte Karakeçili Toplum Sağlığı Merkezi ve Karakeçili İlçe Devlet Hastanesini ziyarette bulundular.

Başkan Akdoğan ve beraberindeki heyet üye ayrımı yapmaksızın tüm sağlık çalışanlarını ziyaret ettiler. Ziyaretleri esnasında hediyelerini takdim ettiler.

Sağlık-Sen Şube Başkanımız ve beraberindeki heyeti sıcak bir şekilde karşılayan mesai arkadaşlarımız öncelikli olarak yemek ile ilgili sıkıntılarını dile getirdiler. Yemek konusu dışında çalışma koşulları hakkında da bilgi alan Başkan Akdoğan dile getirilen konular hakkında personelimizi temsilen İl Sağlık Müdürlüğü Makamı ile görüşeceklerini ve tüm sıkıntıları dile getireceklerini ifade ettiler. Ziyaret akabinde Kırıkkale İl Sağlık Müdürü Dr.Murat Ağırtaş ile birlikte aktarılan sorunlar hakkında istişarelerde bulundu. Özelikle dışarıdan hizmet satın alınmasıyla sunulan yemek hizmeti ve bahsi geçen diğer sorunlar ile yakından ilgilenen Kırıkkale İl Sağlık Müdürü Dr.Murat Ağırtaş aktarılan tüm sorunlar hakkında gerekli çalışmaların başlatıldığını en kısa süre içerisinde de bu tarz sorunların çözüme kavuşturulacağını ifade etti.

Kırıkkale Sağlık-Sen Şube Başkanı Akdoğan; İl Sağlık Müdürümüze hassasiyetinden dolayı Karakeçili’de çalışan mesai arkadaşlarımız adına teşekkürleri iletti.

PAYLAŞ :