VEDA ZİYARETİ
10 Ekim 2019, Perşembe

VEDA ZİYARETİ

İlimizde Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü olarak yaklaşık 3 yıldır görev yapan Sayın Hatice UĞURLU, Ankara Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcılığı görevlendirmesi neticesinde ilimizden ayrılıyor.

Memur-Sen İl Başkanı Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep AKDOĞAN Kendisini makamında ziyaret etti. Ziyarette Başkan Akdoğan “Memur-Sen Konfederasyonum, Sağlık-Sen Şube Başkanlığım, Yönetim Kurullarım, Engelli ve Kadın Kolları Komisyonlarım, İş yeri Temsilcilerim ve bizlere gönülden bağlı tüm üyelerimizin adına; 3 Yıla yakın bir zaman diliminde birlikte çalışmaktan onur duyduğumuz Sayın İl Müdürümüz Hatice UĞURLU’ya yeni görevinde başarılar temenni ederim.

İlimizde hizmet verdiği süreçte kendisine gerek tecrübemiz, gerekse enerjimiz ile yardımcı olmaya birlikte istişare içerisinde çalışmaya özen gösterdik. Son derece uyumlu bir çalışma gerçekleştirdiğimiz ifade ederek kendisine teşekkürlerimi ifade etmek isterim.” Şeklinde görüşlerini ifade ettiler.

Ziyarette Memur-Sen İl Başkanı Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan’ın yanı sıra Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Yakup Yeşilırmak, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Kuruluş Müdürü, Sosyal Hizmet Merkezi Müdür Yardımcısı Sağlık-Sen İş Yeri Temsilcisi Abdurrahman SALAR ve Sağlık-Sen İş Yeri Temsilcisi Tuncay Pehlivanlı hazır bulundular.

Memur-Sen İl Başkanı Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan Sayın İl Müdürümüz Hatice Uğurlu’ya Kırıkkale’mizden hatıra anlamında hediyelerini takdim ettiler. Karşılıklı iyi niyet ve temenni ifadelerinin ardından ziyaret sonlandırıldı.

PAYLAŞ :