HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
26 Eylül 2019, Perşembe

Kırıkkale İl Sağlık Müdürlüğümüzde Personel ve Destek Hizmetleri Başkanlığına Sayın Dr.Mustafa ALTAŞ atandı.

Kırıkkale Memur-Sen İl Başkanı, Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan, Sağlık-Sen Başkan Vekili Özcan Uca, Teşkilat İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Okan Özsoy, Engelli Komisyon Başkanı Kudret Özçam ve Kırıkkale İl Sağlık Müdürlüğü kurum temsilcisi Mehmet Erduran konfederasyonumuz ve sendikamız adına ziyaret ettiler.

Ziyaret esnasında Memur-Sen İl Başkanı, Sağlık-Sen Şube Başkanımız Recep Akdoğan yapmış olduğu konuşmasında; “Memur-Sen İl Başkanlığı ve Sağlık-Sen Şube Başkanlığı olarak bugüne kadar, hem çalışanımızın hem de hizmet alan vatandaşımızın lehine olacak şekilde bir koordinasyon içerisinde çalıştık. Bu çalışmalarımıza ara vermeden yönetim kademelerine atanan yeni arkadaşlarımızla da aynı hassasiyet ölçüsünde çalışacağımızı ifade etmek isterim. Sahada yaşadığımız tüm tecrübemizi, bilgimizi seve seve aktarmak, sorun çözme noktasında verilecek emeğe katkı sağlamak istiyoruz. Bu kapsamda elimizden gelen her şeyi yapacağımızı ifade ediyoruz.

Sağlık camiamız elbette büyük bir camiadır. Ancak bu büyük camianın dönem dönem çeşitli sorunları oluşabilmektedir. Genel Yetkili Sendika olarak bizler bu camiada sorunların çözülebilmesi için tüm paydaşların uyumlu bir şekilde çalışmalarının daha efektif olduğu inancını taşımaktayız.

Memur-Sen İl Başkanı ve Sağlık-Sen Şube Başkanı olarak şahsım, Yönetim Kurullarım, İş yeri temsilcilerim, kadın kolları komisyonum, engelli komisyonum ve bizlere gönül veren tüm üyelerimiz adına; Kırıkkale İl Sağlık Müdürlüğü Personel ve Destek Hizmetleri Başkanlığı görevine atanan Sayın Dr.Mustafa Altaş’a başarılar dileyerek yeni görevinde hem ilimize hem de sağlık çalışanlarımıza hayırlı hizmetler vermelerini temenni ederiz.” Şeklinde görüşlerini ifade ettiler.

                Sayın Başkanımızın konuşmasının akabinde Personel ve Destek Hizmetleri Başkanı  Sayın Dr.Mustafa Altaş ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etmesinin ardından ziyaret sonlandırıldı.

PAYLAŞ :