Sağlık-Sen, Başkanlar Kurulu ve Tüzük Tadil Genel Kurulu Yapıldı
27 Temmuz 2019, Cumartesi

Sağlık-Sen Başkanlar Kurulu 2. gününde Genel Merkez Yönetimi ve tüm şube başkanlarının katlımıyla Toplu Sözleşme teklifleri üzerine toplantı düzenlendi. Toplantının 3. gününde ise Sağlık-Sen Tüzük Tadil Genel Kurulu’nda tüküz değişiklikleri onaylanarak yürürlüğe girdi.

Tüzük Tadil Genel Kurulu’nda konuşan Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş, Memur-Sen’in tüzüğünü referans alarak tüzüklerinde değişiklikler yaptıklarını belirtti. Sağlık-Sen şube başkalarının da bulunduğu bir Tüzük Tadil Komisyonu oluşturduklarını ifade eden Semih Durmuş, daha şeffaf ve istişareye dayalı bir yönetim anlayışı için tüzük değişikliklerini gerçekleştirdiklerini söyledi. Yapılan değişiklerle sendika içerisinde daha demokratik bir yapıya kavuşacaklarını dile getiren Durmuş, yeni tüzüğünün hayırlı olması diledi.

Sağlık-Sen Tüzük Tadil Genel Kurulu divan başkanlığını Genel Başkan Yardımcısı Abdülaziz Aslan yaparken divan kuruluna Muğla Şube Başkanı Özcan Çiçek, Kars Şube Başkanı Muharrem Koskalan, Memur-Sen Hukuk Müşaviri Ahmet Günenç ve Sağlık-Sen Avukatı Kübra Barkan seçildi.

Genel Başkan Semih Durmuş’un konuşmasının ardından Sağlık-Sen tüzüğünde yapılan değişiklikler oylanarak kabul edildi.


FOTO GALERİ



PAYLAŞ :