SENDİKAMIZDAN BAYRAMLAŞMA ZİYARETLERİ
11 Haziran 2019, Salı

Vatandaşlarımızın sağlık sorunlarına çözüm olabilmek amacıyla özverili bir şekilde bayramda da görevi başında olan değerli sağlık personelimizi unutmadık. Memur-Sen İl Başkanı, Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep AKDOĞAN, Yönetim Kurulu ve işyeri temsilcileri; ilimizde Yüksek İhtisas Hastanesi, K.Ü.Tıp Fakültesi Hastanesi, Kırıkkale Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonları ve 112 Çağrı Merkezi çalışanlarını görev alanlarında ziyaret ettiler. Ziyaretler esnasında personelin bayramlarını kutlayıp, bayram şekeri ikramında bulundular.

Ziyaretler sonrasında Memur-Sen İl Başkanı Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep AKDOĞAN yapmış olduğu açıklamasında;

“Bizler Sağlık-Sen olarak öncelikle, vatandaşlarımızın sağlık ve selameti için oldukça önemli ve ulvi görevleri büyük bir özveri ve gayretle yerine getiren tüm sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımızın bayramlarını en içten dileklerimizle kutlarız. Her bayramda olduğu gibi içinde bulunduğumuz bu mübarek Ramazan Bayramında da görevleri başında olan mesai arkadaşlarımızla birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Toplumumuzun birçok kesimi tatil yapıyorken, onların sağlık ve esenlik içinde bayramlarını geçirmeleri amacıyla sağlık çalışanlarımız hiç yüksünmeden görevlerini ifa etmekte vatandaşlarımıza hizmet vermektedir. Gece, gündüz demeden bayram ayırt etmeden görevlerini başında olan tüm kamu çalışanları saygıyı hak etmektedir. Bu güzel bayram vesile ile tüm vatandaşlara ifade etmek istediğimiz konu, fedakarca çalışanların olduğu sağlık camiasına yönelik her türlü şiddet eylemini kınıyoruz. Sağlıkta şiddet eylemlerinin asla haklı bir tarafının olamayacağını ifade ediyoruz. Tüm vatandaşlarımızı sağlık çalışanlarımıza sevgi ve saygıya davet ediyoruz.

Bir kez daha tüm sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının nice bayramlara mutlu bir şekilde tüm sevdikleriyle beraber ulaşmalarını Cenab-ı Hak’tan diliyoruz.”

 




PAYLAŞ :