Acı Günümüz
01 Mayıs 2019, Çarşamba

Memur-Sen ve Hak-İş'in Şanlıurfa'da düzenlediği 1 Mayıs programına katılmak için Kahramanmaraş'tan yola çıkan ve içinde Hak-İş üyelerinin olduğu otobüs kaza yaptı. Vefat edenler ve yaralıların olduğu kaza nedeniyle 1 Mayıs bayramı çoşkusu hüzne döndü. 

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinden yola çıkan ve Hak-İş üyelerini taşıyan otobüs, Şanlıurfa'da düzenlenen 1 Mayıs programına giderken Birecik-Suruç yolunda kaza yaptı.

Memur-Sen ve Hak-Iş'in Şanlıurfa'da gerçekleştirdiği 1 Mayıs programı'nın başladığı sıralarda haberi alınan kaza nedeniyle program iptal edildi.

Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın ve Hak-İş Genel Başkanı Arslan yarıda kesilen programın hemen ardından Şanlıurfa'daki hastanelere kaldırılan yaralılara ziyarette bulundu.

Önce Mehmet Akif İnan Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralıları ziyaret eden iki genel başkan ardından Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ve Eyyübiye Üniversitesi Devlet Hastanesi'ne geçerek burada da yaralıların durumu hakkında bilgi aldılar.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan iki genel başkanı telefonla arayarak başsağlığı diledi.

Yalçın ve Arslan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bu zor günde yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti.

Cenab-ı Hak vefat eden Havva AĞCA,Şükran ENTEMİZ,Melike UYSAL,Gazel KISACA ve Onur YAY kardeşlerimize rahmet , yaralılara acil şifalar ihsan eylesin. 
Başımız sağolsun.

 

Mehmet BİNGÖL

Sağlık-Sen Malatya Şube Başkanı

Memur-Sen Malatya İl Temsilcisi


FOTO GALERİ



PAYLAŞ :