GENEL BAŞKANIMIZ SEMİH DURMUŞ MANİSA'DAYDI!
13 Nisan 2019, Cumartesi

Geçtiğimiz ay yapılan Sağlık-Sen 6. Olağan Kurulu sonrası Genel Başkanlığa seçilen Semih DURMUŞ Manisa’daydı. Memur-Sen İl Temsilcisi ve Sağlık-Sen Manisa Şube Başkanı Mustafa IRGATOĞLU ve yönetimi tarafından karşılanan Genel Başkan Semih DURMUŞ Manisa’da yoğun bir program gerçekleştirdi.

İlk ziyaretini İl Sağlık Müdürü Dr.Necip YEMENİCİ’ye yapan Semih DURMUŞ burada Sağlık-Sen İşyeri Temsilciliği’nin açılışını da gerçekleştirerek sağlık çalışanları ile bir araya geldi. Sağlık Müdürlüğüne çocuk oyun Odası kazandıran İl Sağlık Müdürü Dr. Necip Yemenici'ye teşekkür eden Durmuş, bu hizmet karşılığında Yemenici'ye bir de plaket takdim etti. Ardından Merkez Efendi Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Mehmet Fatih ZEREN ve Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr.Cengiz CENGİSİZ’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan DURMUŞ, Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi Sağlık-Sen İşyeri Temsilciliği açılışını da gerçekleştirdi.

Sağlık-Sen Manisa Şubesi’nden Şehir Hastanesi Kütüphanesine Destek!

Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih DURMUŞ, Manisa Şehir Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr.Serkan SAKA’yı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ileterek Sağlık-Sen İşyeri Temsilciliği’nin açılışını gerçekleştirdi. Daha sonra İl Sağlık Müdürü Dr.Necip YEMENİCİ, Memur-Sen İl Temsilcisi Mustafa IRGATOĞLU, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Özkan SATILMIŞ ve sağlık çalışanları ile birlikte Sağlık-Sen Şehir Hastanesi kütüphanesinin açılışını da yapan DURMUŞ, Manisa’nın okumaya verdiği değerden memnuniyet duyduğunu ifade ederek, Şehir Hastanesi Kütüphanesi’ne yaptıkları katkı nedeni ile Sağlık-Sen Manisa Şube Başkanlığı ve Sağlık-Sen üyelerine de ayrıca teşekkür etti.

Semih DURMUŞ’dan, ÇELİK ve ÇERÇİ’ye Hayırlı Olsun Ziyareti!

Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih DURMUŞ sağlık kuruluşlarını ziyareti ve açılışların ardından önce Ak Parti İl Başkanı Berk MERSİNLİ’yi ziyaret ederek istişarelerde bulundu. Ardından yeniden Şehzadeler Belediye Başkanı seçilen Ömer Faruk ÇELİK ve Yunusemre Belediye Başkanı Dr.Mehmet ÇERÇİ’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu ve başarılar diledi. Ziyarette DURMUŞ’a Memur-Sen İl Temsilcisi ve Sağlık-Sen Manisa Şube Başkanı Mustafa IRGATOĞLU ve yönetimi de eşlik etti.

DURMUŞ Sağlık-Sen Manisa Şubesi İl Divan Toplantısı’na Katıldı!

Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih DURMUŞ, Genel Başkan Yardımcısı Yusuf DURAL ile birlikte Manisa’daki son programı olan Sağlık-Sen Manisa Şubesi İl Divan Toplantısı’na da katıldı. Daire müdürleri, Memur-Sen'e bağlı sendika başkanları, Şube Başkanı Mustafa IRGATOĞLU ve Sağlık-Sen Temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda Semih Durmuş sağlık çalışanlarının hakları için var güçleri ile mücadele etmeye devam edeceklerini söyledi. İl Divan Toplantısının ardından Genel Başkan Semih DURMUŞ Manisa’dan ayrıldı.




PAYLAŞ :