22 MART ACİL TIP TEKNİSYENLERİ ve TEKNİKERLERİ GÜNÜNÜ KUTLUYORUZ.
25 Mart 2019, Pazartesi

22 MART ACİL TIP TEKNİKERLERİ ve TEKNİSYENLERİ GÜNÜNÜZÜ KUTLUYOR, BAŞARILARINIZ DEVAMINI DİLİYORUZ.

22 Mart Acil Tıp Teknisyeni ve Teknikerleri Günü münasebetiyle Memur-Sen İl Başkanı ve Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep AKDOĞAN, Sağlık-Sen Yönetim Kurulu ile birlikte 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonlarımızda görevleri başında bulunan personeli ziyaret ettiler. Ziyaretlerin akabinde günün anlam ve önemini anlatan bir açıklama yapan Akdoğan açıklamasında;

“ Acil Tıp Teknikeri ve Teknisyenlerimiz yaz-kış, soğuk-sıcak, gece gündüz demeden büyük fedakarlıklarla görevlerini ifa etmeye çalışan sağlık camiamızın önemli neferlerindendir. 22 Mart Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri gününü Konfederasyonum, Sendikam, Yönetim Kurulum ve Sağlık-Sen Başkanı olarak şahsım adına kutluyor çalışmalarında başarılar diliyorum.

Sağlık camiası olarak bizler kendimizden önce insan sağlığını önemser her ne şart altında olursa olsun halkımızın sağlıklı olmasını sağlamak için çaba gösterip mesai tüketmekteyiz. Sebebi her ne olursa olsun hiçbir insan şiddet eylemini hak etmez. Diğer bir ifadeyle hiç bir gerekçe şiddeti meşru kılmaz. Sağlık camiamız fedakarca özveri ile gayret sarf ederken şiddet eylemleri ile karşılaşmaları son derece üzücü aynı zamanda düşündürücü bir etken haline gelmiştir. Bizler her fırsatta ifade ediyoruz ki şiddet hiçbir sorunun çözümü değil sorunun ta kendisi olmuştur. Her türlü şiddetin karşısında olmakla birlikte özellikle sağlıkta şiddete karşı ne derece kararlı olduğumuzun bilinmesini ve bu şiddetin asla olmamasını diliyoruz. Bu konudaki kararlılığımız hukuksal yollarla da gösterilmiş ve gösterilecektir. Bu anlamda tekrardan Acil Sağlık Teknikerleri ve Teknisyenlerini gününü en kalbi duygularımla kutluyorum.” şeklinde görüşlerini ifade ettiler.

PAYLAŞ :