Türkiye Banka Promosyonu Rekorunu Kırdık
14 Mart 2019, Perşembe

Sağlık-Sen İstanbul Üniversiteler Şubesi olarak İstanbul Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa’da gerçekleştirdiğimiz banka promosyonu ihaleleri sonucunda tüm zamanların en yüksek banka promosyon anlaşmalarıyla bir rekora imza attık.

Şubemiz ve üniversite yönetimleri tarafından düzenlenen banka promosyonu ihalelerinde üst üste iki rekora birden kırdık. İstanbul Üniversitesi’nde düzenlenen banka promosyon ihalesini 6 bin 250 TL ile Halkbank, İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa’da düzenlenen banka promosyon ihalesini ise 6 bin 200 TL ile QNB Finansbank kazandı 4 yıl için yapılan anlaşmaya göre İstanbul Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa personeline banka promosyonu peşin ve tek seferde 15 Mayıs’ta ödenecek.

Bu anlaşmaların Türkiye banka promosyonu tarihinin en yüksek rakamları olduğunu ifade eden İstanbul Üniversiteler Şube Başkanımız İsmail Çor, tüm zamanların en yüksek banka promosyon anlaşması rekorunu aynı gün içinde 2 kere kırma başarısı göstermenin mutluluğunu yaşadığımızı ifade etti. İstanbul Üniversiteler Şubesi olarak her zaman çalışanlarının emeğini ve hakkını koruduğumuzu ifade eden İsmail Çor,  “Üyelerimizden aldığımız güç ile Sağlık-Sen’e yakışır bir anlaşmaya imza attık. Sendikanın ve örgütlenmenin çalışanlar arasında ne denli önemli olduğunu gerçekleştirdiğimiz bu iki banka promosyonu anlaşmasıyla bir kez daha gösterdik. İstanbul Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa çalışanlarına rekor banka promosyonları hayırlı olsun, üzerine koyarak sendikal mücadelemize devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

PAYLAŞ :