ERZURUM SAĞLIK SEN VEFA GECESİ
23 Şubat 2019, Cumartesi

      

 

 

 

 

 

 

 

      Sağlık Sen Erzurum Şubemiz   tarafından düzenlenen  Vefa Gecesi Programı ile geçmiş dönemlerde görev almış yönetim kurulu üyeleri, temsilcileri ve delegeleriyle bir araya geldik.

        Düzenlediğimiz  organizasyona Sağlık Sen Genel Başkanı Metin Memiş, Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Örnek, İl Sağlık Müdür Vekili Dr. Gürsel Bedir, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Daire Başkanı Mustafa Kulluk, Eski Sağlık Müdürü ve Ak Parti Yakutiye Belediye Başkan Adayı Dr. Mahmut Uçar, AK Parti Palandöken Belediye Başkan Adayı Muhammet Sunar, Sağlık Sen Ankara, İstanbul, Ağrı, Ardahan, Bayburt, Erzincan, Iğdır, Tunceli Şube Başkanları ve çok sayıda sağlık yöneticisi katıldı.

     Memur Sen il Başkanı ve Sağlık Sen Şube Başkanı Abdullah Duman burada yaptığı konuşmada  Sağlık Senin vefaya önem verdiğini belirterek, birlik beraberlik açısından istişarenin önemine değindi. Duman, vefa gecesine katılan Memur Sen üyelerine teşekkür etti.

     Metin Memiş, sendikacılıkta önemli çalışmalara imza attıklarını belirterek, vefanın imandan geldiğini ifade etti. Memiş, 25  yıllık geçmişi olan ve bir milyon üyeye sahip olan Memur Sen’in ülkenin ve mazlumların sigortası olduğunu söyledi.

 Memiş şunları söyledi :” Çeyrek asırlık geçmişi olan Memur Sen’e  vefa gösterip, davaya sahip çıkan dolayısıyla ülkesine,  milletine sahip çıkan  ve  çalışanların haklarını arama mücadelesi veren Memur Sene ve Sağlık Sene kurulduğu günden bugüne  emek veren kardeşlerimden Allah razı olsun, iyi ki varsınız.  Memur Sen bir milyon üyesiyle sadece çalışanların özlük haklarını düşünen değil  ülkesinin ve milletinin geleceğini düşünen bir sendikadır,  Memur Sen ülkemize,  geleceğimize  mazlumlara sahip çıkan sendikanın adıdır. Sendikamız  25 yıl da bir milyon üyeyle ülkemizin,  milletimizin  geleceğimizin ve mazlumların sigortası olan en önemli sivil toplum örgütüdür, Memur Sen’in  bugünlere gelmesinde üyelerin  çok önemli rolü var.  Milletimizin sesi olmaya, mazlumların umudu olmaya devam edeceğiz.

     Genel Başkanımız Metin MEMİŞ , vefa gecesinde Sağlık Sen 6. Olağan Genel Kurulda Erzurum Şube Başkanımız

Abdullah DUMAN ' ı yönetim aday listesine aldığını ilan etti.

  

Erzurum Sağlık Sen Basın ve İletişim

          

 


FOTO GALERİ



HABERİN VİDEOSU

PAYLAŞ :