Genç Memur-Sen’den Sendikamıza Ziyaret 
03 Mart 2016, Perşembe

Genç Memur-Sen Başkanı Eyüp Beyhan, Yönetim Kurulu Üyeleri’nin yanı sıra komisyon ve bölge temsilcileriyle Genel Başkanımız Metin Memiş’i ziyaret etti. 

Sendikamızın çalışmaları hakkında bilgi veren Memiş, değerler sendikacılığını öncelediğimizi, kuruş değil, duruş sendikacılığı yaptığımızı kaydetti. Mehmet Akif İnan’ın Memur-Sen’i kurarken bu hareketi çağı kurtarmanın eylemi olarak gördüğünü söyleyen Memiş, emanetin şu anda kendilerinde olduğunu, günümüz gençliğinin ise bu davanın gelecek temsilci ve taşıyıcıları olduğunu ifade etti. 



Mehmet Akif İnan’ın “Kim Demiş Her Şeyin Bitişi Ölüm, Destanlar Yayılır Mezarımızdan” dizelerini hatırlatan Memiş, bu camianın her kademesindeki mensuplarının son nefesine kadar bu değerler uğruna mücadele edeceklerine olan inancını dile getirdi. 
Kâmil insan olmanın ve değerlere sahip çıkmanın en önemli görevleri olduğunu gençlere hatırlatan Genel Başkanımız, kuruluşundan bugüne Genç Memur-Sen’e değer verdiğini ve gelecek talep, öneri ve fikirlere her zaman destek vereceklerini söyledi.



Toplantıda konuşan Genç Memur-Sen Genel Başkanı Eyüp Beyhan ise ev sahipliğinden dolayı teşekkür ederken, Genç Memur-Sen’in faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Şuurlu ve değerlerine sahip çıkan bir gençlik idealleri olduğunu vurgulayan Beyhan, bu çerçevede Türkiye’nin her ilinde örgütlenerek Memur-Sen’e yakışır bir tavırla milletini seven, bu toprakların değerlerine önem veren bir gençlik yetiştirmek için çalıştıklarını vurguladı.



Ziyarette Genel Başkanımız Metin Memiş’le birlikte Genel Başkan Vekilimiz Semih Durmuş, Genel Başkan Yardımcılarımız Kemal Çırak, İdris Baykan, Himmet Bayar, Mustafa Örnek, Abdülaziz Aslan ve Genel Sekreterimiz Fatih Seyran hazır bulundu. Genç Memur-Sen’de ise Genel Başkanı Eyüp Beyhan’la birlikte Genç Memur-Sen Genel Merkez Yönetimi, komisyon temsilcileri ve bölge temsilcileri de ziyarette yer aldı.

 

PAYLAŞ :