Motif Kart
29 Ocak 2019, Salı

Motif Kart Nedir?

Motif Kart Mehmet Akif İnan Vakfına (MAİV) ait indirimli alış veriş imkânı sunan bir proje ürünüdür.

Motif Kart ülkemizin en köklü ve en geniş hizmet kapsamına sahip PTT Bank işbirliği ile yürütülmektedir. Bu sayede üyelik ve kullanıcı hizmetleri size en yakın her hangi bir PTT Şubesinden yapılabilecektir.

Motif Kart üye işyerleri üzerinden yapılacak alışverişlerde kart sahibine indirim ve avantaj tanımlamak üzere geliştirildi.

Motif Kart, kullanıcıların üye iş yerlerinden yapacakları alışverişlerde hem indirim hakkı kazanabilecekleri hem de daha sonraki alışverişlerde kullanmak üzere para puan biriktirebilecekleri özellikte tasarlandı.

Tamamen son kullanıcıya yönelik fayda ve hizmet üretmeyi amaçlayan Motif Kart, temel gıdadan, tekstile; akaryakıttan, temel hizmet ürünlerine varan çok geniş bir yelpazede Türkiye’nin tamamında avantajlı kılacak üye işyerleri ile hizmet verecektir.

Aynı zamanda internet alışverişlerinde de Motif Kart sahipleri, kapsama dahil olan üye işyerlerinin internet satışlarından da aynı haklarda ve avantaj kapsamında yararlanacaklardır.

Mobil uygulaması ile hem kampanyalar hem de tüm ayrıcalıklar konusunda Motif Kart sahipleri tüm imkânlardan faydalanacaktır.

PTT Türkiye genelinde 4.600 şubesiyle bankaların olmadığı 1.800 yerleşim yerinde banka hizmetini taşımakta, bankamatik olmayan 200 yerde de hizmet vermekte. Şimdi de Motif Kart ile Türkiye’nin her yerinde online ve offline alışveriş işlemi yapma ayrıcalığını kullanıcılarına sunuyor.

Üyelik ve kullanıcı hizmetleri konusundaki ihtiyaçlarınızı size en yakın PTT Şubesinden yapabilirsiniz.

Motif Kart kullanıcılarının kart üyelikleri ve her türlü alışverişlerindeki kişisel bilgilerinin korunması PTT Bank güvencesi altındadır.

Çünkü biz birlikte büyük bir aileyiz.


FOTO GALERİ



HABERİN VİDEOSU



Motif Kart
PAYLAŞ :